Trivelig parscramble der Petter Lund og Lise Stubberud stakk av med en ”dampende” vandrepremie.

Glade vinner på Drøbak GK torsdag 22. juni. Fra Venstre Helene Kieding og Svein Moldskred, Eeva Kaisa Ross Arvesen, Tove Mjelstad, Tove Finne Røed, Ole Scheie, Petter Lund, Lise Stubberud, Turid Irene Kristoffersen og Brede Kristoffersen.
Glade vinner på Drøbak GK torsdag 22. juni. Fra Venstre Helene Kieding og Svein Moldskred, Eeva Kaisa Ross Arvesen, Tove Mjelstad, Tove Finne Røed, Ole Scheie, Petter Lund, Lise Stubberud, Turid Irene Kristoffersen og Brede Kristoffersen.

Fix og Mix er den årlige parturneringen på Drøbak GK der alle kan hygge seg, enten de har vært sammen hele livet eller aldri sett hverandre før. Dette er turneringen der helse og humør blandes til ren skjær ”Golfglede”. Også arrangementet er et velregissert ”Parløp” mellom arrangøren Drøbak GK og Norsk Senior Golf.
Med Fxklasse for faste forbindelser, Mix for nye bekjentskaper og Rød- og Blåmix for henholdsvis herrer og damer ble det en salig blanding av golf og glede på Drøbak GK torsdag. (Lett inspirert av humoren i John Steinbecks historier om alt som skjer i Cannery Row i den lille byen Monterey, California.)

Scramble er spillet der laget får to muligheter for hvert slag, men de fleste fikk erfare at det kan ta tid når man ligger på hver sin side av banen. Hvilken ball ligger egentlig best og er klokest å velge? Slikt krever tenketid, og vi takker alle som holdt ut til premieutdeling for en tålmodighet som strålte om kapp med solen. For alle var enige om at det ble en fin dag.

Kristoffersens-kopiKlassevinnere i Mix ble ble ekteparet Kristoffersen fra Bærum, Fixklassen tok Tove Finne Røed, Losby GK og Olav Kåre Aarbakke, Soon GK, Blåmix til Scheie og Scheie, Drøbak GK mens ”Over All” gikk til Mjelstad og Arvesen (egentlig Rødmix) Ski GK.

 

Petter og LiseFor å understreke at dette er en turnering i Ren glede” er Vandrepremien en feiende flott (eller bør vi si ”Vaskeekte”) Kärcher Dampvasker med tilhørende ”Steam Duck”. Den gikk til Petter Lund og Lise Stubberud, som nå kan ta en omfattende storrengjøring innen neste Drøbak Fix og Mix i juni 2018. Det fikser de sikkert.

Helene Kieding og Svein Moldskred hadde ikke sin beste dag i det grønne, men kunne likevel oppleve oppløftende hurring og applaus for dagens trøstepremie.

Resultatlister KLIKK HER

Torsdagskveld i DrøbakHvor mange som fulgte Elisabeth Granneman sin oppfordring fra 1962 og tok ”En torsdagskveld i Drøbak” vites ikke, men redaksjonen unnet seg et aldri så lite nipp av en kasse knitrende kald Chablis. Og lot det bli.

Gratulerer til alle, hipp hipp til vinnere, hurra og takk til Drøbak GK og Daglig leder Jens Gilboe for en alle tiders torsdag.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og de kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.