Nå starter NSG Winter Tour

Etter tre innspilldager med varierende kvalitet på spillet er det i dag klart for å ta fatt på selve turneringen. NSG Winter Tour spilles over tre dager og den som klarer å holde hodet kaldt, ballen i spill og putteren varm vil være med i kampen om seieren i de ulike klassene.

I går ettermiddag fikk vi en liten forsmak på mestring av konkurransenervene da vi kjørte en ”Shoot Out” på driveingrangen der det var om å gjøre å komme nærmest pinnen.
Der, som ellers, var det den som evnet å senke skuldrene, puste med magen, slå i gjennom og smile under hele slagutførelsen som ville lykkes. De to vinnerne kunne lykkelig hente med seg potten på EUR 85 (hver) under Aftergolfen på Clover pub hvor vi også begunstiget en del prestasjoner under dagens spill.

Kvarsviken tok ”Er det mulig”-prisen for å ha prestert det mesterstykket å slå bort ballmarkøren til sin medspiller Helge Wangen.

Hanna Yttervik ble belønnet med ”Hei serru serru hatten”-prisen for å ytret seg fritt og klart om kvinnenes kamp for ”rettferdig” banevalg. Sist men ikke minst fikk Jan Andersen ”Cool Tur Støtte” for sin ørkenvandring fra bunker til bunker-vandring på Saurines forleden.

Som den oppmerksomme leser begriper har vi en utpreget evne til å hygge opp på tur sammen.

Men nå begynner alvoret – og vi ønsker lykke til.