Grethe Kristensen Nysveen
Styreleder Telefonnummer:917 96 178

Leken lagspiller med "orden i sysakene"

Grethe Kristensen Nysveen har vært medlem av NSG siden 2010 og sittet i Styret siden 2012, de siste 3 årene som nestleder.
Hennes formelle bakgrunn er markedsøkonom fra Norges Markedshøyskole. I tillegg har hun et grunnfag i Sosiologi fra Universitetet i Rostock.

Grethe har jobbet mesteparten av sitt liv i forlagsbransjen, for det meste i lederstillinger innenfor markedsføring, produktutvikling og strategi. I tillegg har hun vært 6 år i reklamebyrå med en kundeportefølje primært innenfor humanitære organisasjoner.

Nå jobber Grethe i Egmont Publishing AS hvor hun er ansvarlig for to forretningsområder med en omsetning på ca 150 mill. og utgir tegneseriebøker, barnebøker, brettspill for barn og voksne og andre aktivitetsprodukter for barn. I tillegg har hun ansvar for en salgsavdeling.

-Idrett har alltid vært en viktig del av livet mitt, forteller Grethe. Hun har spilt aktivt badminton og håndball. Håndballkarrieren har vart i mer enn 40 år og ble toppet og avsluttet med NM-gull i 50-klassen i Veteran-NM i 2012.

Grethe er  57 år, gift, 2 voksne barn og 1 barnebarn og medlem i Bærum GK.