Breiteig og Solheim vant Minitoren på Nord-Vestlandet.

Da redaksjonen besøkte Molde GK tidligere i våres var banen mildest talt en utfordring i seg selv. Men verken været eller optimismen hos de turneringsansvarlige var det noe å si på frem mot NSG Mini Tour avslutningen søndag.
Ikke at vi kjenner baneforholdene i detalj her vi sitter i sommervarmen på Østlandet, men det må ha vært aldeles «innafor» med tanke på at det var de beste spillerne som gikk av med seieren.

Eiliv Solheim, som ledet etter første dag, kapret nettoseieren og Kurt Leon Breiteig viste nok en gang vinnervilje, selv om han måtte opp på 80-tallet under finalerunden for å dra seieren i bruttoklassen i havn.

Fullstendig liste over sammenlagtresultatene. KLIKK HER

Gratulerer til alle vinnere og deltakere, og stor takk til Molde GK ved Kåre Riksfjord og alle hans flittige og entusiastiske medhjelpere for nok et fremragende arrangement.
Dyp og ærbødig takk også til NSGs turneringskoordinator Lars Johan Hoel som «fjernstyrte» hele Minitouren med stødig hånd og hode i hele helgen.

Klassevinnere på Molde GK
kl 1, Kurt Leon Breiteig, Ålesund GK, 83
kl 2, Bjørn Karlsen, Stiklestad GK, 80
kl 3, Dagfinn Kleppe, Molde GK, 84
kl 4, Odd Gunnar Innreiten, Molde GK, 70 (netto)
kl 5, Ola Garte, Tingvoll GK, 62 (netto)
kl 7, Svein O. Sørensen GK, 79 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Redaksjonen ønsker alle lykke til
videre i sesongen og minner om kommende turneringer som er lagt ut i GolfBox.

Og du – nå er uttakssesongen for 2018-2019 i gang.
Minner også om årets først sosiale turneirng i NSG –parturneringen Mix og Fix på Drøbak 15. juni. Det kan bli en festlig fredag…