87 golfklubber med hyggelige priser til NSG-medlemmer i 2018.

Lojalitet til golfspillet.
NSG «døper om» medlemskortet fra Fordelskort til Lojalitetskort.
Lojalitet er en egenskap som på en bedre måte tydeliggjør verdien for to eller flere parter.
Er det noe vi trenger for golfspillet i Norge, både for klubber, medlemmer og gjestespillere, så er det nettopp lojalitet.
Først og fremst mot hverandre som spillere og hjemmeklubben vår, men det er også viktig overfor spillet og dets egenart.
Og her kommer mangfoldet inn. Som golfspiller blir du kanskje aldri noen gang utlært. Dette spillet slutter aldri å overraske med sine uendelige fysiske og tekniske utfordringer. Når du tror du mestrer kommer den største utfordringen av dem alle: Hodet.
Trening av hodet skjer gjennom å spille flere baner enn de du er vant til. Trening av hodet skjer også ved å spille med flere enn de du vanligvis spiller sammen med. Sist men ikke minst er en viktig trening av hodet å spille på ditt beste når noe står på spill.
Så på en måte handler lojaliteten mest om deg selv og ditt forhold til spillet. Men skal du utvikle deg må du spille mer og bygge opp dine erfaringer.
Da er det en fordel å besøke andre baner og miljøer. Det har nå 87 ulike golfbaner skjønt betydningen av. Derfor gir de deg ulike tilbud på hyggelige priser til bestemte tider, slik at du også kan inkludere dem i din egen lojalitet;
– til spillet.
Definisjon på Lojalitet:
Lojalitet er en personlig egenskap av plikttroskap eller lovlydighet, og som i enkelte sammenhenger kan regnes som en verdsatt egenskap eller dyd. Lojalitet innebærer vennlig innstilling og hjelpsomhet mot den lojaliteten rettes mot. Det kan også medføre et allianseforhold der de som er lojale mot hverandre tar hverandres parti i tilfelle konflikt med andre. 
Sjekk tilbudene og ta en tur med venner og kjente og støtt klubbene som støtter oss.
Klikk «Greenfeeavtaler» for å se hvilke tilbud hver enkelt klubb gir deg i ulike regioner.
 
Trondheim GK inn på laget.
Det var med stor glede vi ønsket Nordhaug, Drøbak, Tyrifjord, Sorknes, Mørk, Grorudalen, Ogna og Bjørnefjorden velkommen med sine hyggelige tilbud til NSG-medlemmer i 2017.
Nå er du som NSG-medlem beriket med tradisjonsrike Trondheim GK på Sommersetra; Norges første golfbane etter krigen..
OBS: Vi har også noen andre samarbeidspartnere som verdsetter din lojalitet og har noen tilbud som det kan være verdt å ta med seg….
  • Alle
  • Greenfeeavtaler
  • Produkter og tjenester
  • Reiser