Nordic Senior Open på Drøbak ble skyllet av banen.

Red., president i Svensk Senior Golf Bo Rydén og Drøbakspiller Bjørn Østro ble loset trygt ut i «Vannviddet» av de sjarmerende starterne Tove Olafsen og Tina Lindwalll Selstad.

Det åpnet så bra. Det lenge varslede regne holdt seg på avstand. Lenge så det ut til at det varslede ”monsterregenet” nok en gang skulle snike seg utenom Drøbak. Det lysnet i sør, så vi glemte å følge med i øst.
Plutselig åpnet alle himmelens sluser seg og ga uttrykket ”bøtte ned” en helt ny dimensjon.
Heldigvis var de fleste ferdig spilt da banen måtte stenges og spillerne forlate sin kjære markører eller pegger der ute.
Vedvarende ”bøtting” gjorde at den klarsynte og besluttsomme Turneringsleder Jan Erik Keim beordret alle spiller hjem til «tørk, for så å fullføre av runde 1 fra torsdag kl 09:00. Følgelig blir  runde 2 spilt etter samme startliste som runde 1.
Redaksjonen er av det inntrykk at denne beslutning ble godt motatt og at spillefeltet var tilfreds med banens beskaffenhet før den «druknet». Selv fikk vi ikke igjen armen før ved halv elleve-tiden da en norsk hekkeløper fosset inn til tidenes bragd av en norsk hekkeløper i London.
For en vanvittig dag.

Her kan du følge utviklingen på Livescore