Spille så mye du vil på hverdager før kl 15:00

Til Hakadal GKs flotte 18-hulls bane på Aas Gaard Golfpark i Nittedal, ønsker vi deg velkommen med NSGs fordelskort alle hverdager før kl 15:00
Legitimasjon og bevis på betalt årsavgift må forevises før start.
Sjekk klubbens hjemmeside: www.hakadalgolf.no for detaljer

Til deg som er glad i golf!
Turneringssesongen i Hakadal på Aas Gaard golfpark starter 27. mai.
MOrocco HakadalAas Gaard Golfpark er kjent landet rundt for sine turneringer med golfreiser i premier samt mange andre flotte premier.
I år starter vi opp med den første store turneringen allerede 27. mai hvor du kan vinne reise og finalespill i Marokko med fly, golf og opphold inkludert for to personer. Les mer i linken her og melde deg på. KLIKK HER
I år starter vi med parturnering og de som vinner turneringen får hovedpremien. Det spilles fourball slik at du også spiller din egen golf i tillegg og vi premierer de beste singlespillerne også. Fourball er 2 på lag hvor den beste Stablefordscoren pr hull teller så her kan du vinne hvis begge har en middels dag men god på forskjellige hull.
Hovedpremien: Morocco Nordic Golf Trophy parturnering vinn reise for 2, premier for over 30 000
2. plass 1. greenfeehefte hver med billetter til 9 baner verdi ca 7000 kr hver
Closest to pin 1. greenfeehefte med billetter til 9 baner verdi ca 7000 kr
Pluss mye mye mer som vanlig!
Vi kjører fellesstart ( shotgun) kl 11:00 lørdag 27. mai og alle kan delta. Du kan også melde deg på som single og skrive i kommentarfeltet at du ønsker noen å spille med og vi hjelper til med å finne partner!

Inviter en venn, familie eller partneren din til en hyggelig dag i vakre Hakadal. Startavgift gjester kr 600 ( Normal Greenfee er 650 på denne tiden)
Greenfee kr 0,-