Fra det «geniale» til ren hakking.

Tirsdagens Classic Tour på Hakadal ble nok en blandet opplevelse for mange, mens enkelte løste denne sjarmerende, men krevevende banen mesterlig med god hjerneaktivitet.
Noe som i bunn og grunn handler om å «mestre» et utilsiktet «hakk» på en sindig måte og dermed forhindre at runden utvikler seg til en fullstendig hjernerystelse.

Egne erfaringer gir her redaksjonen en svevende assosiasjon til hakkespetten.
Ikke at vi er spesielt kyndige på fuglers liv og levnet – det begrenser seg strengt tatt til en birdie i ny og ne – men det forundrer oss at en hakkespett kan utsett hjernen for så store rystelser over lang tid uten å få verken vondt i hodet eller hjernerystelse.
Når hakkespetten dundrer nebbet mot et tre, får hjernen inne i det lille fuglekraniet støt som tilsvarer godt over 1000 ganger tyngdekrafta. Bare en tidel av dette ville gitt et menneske kraftig hjernerystelse.
Her må det være noe å lære tenker vi og anbefaler følgende link: https://forskning.no/hjernen-fugler/2018/02/hvorfor-far-ikke-hakkespetten-hjernerystelse
Selv de som troner på toppen av listene fra dagens konkurranse kan eventuelt se på det som en viss forebyggende informasjon.
Før eller siden kommer «Hakkespetten» og setter seg på skulderen til noen og en hver.

Klassevinnere på Hakadal:
kl 1, Geir Spanli, Losby GK, 75
kl 2, Peter E. Kolstad, Losby GK, 79
kl 3, Christian Hass, Hauger GK, 84
kl 4, Tor Erling Halvorsen, Eiker GK, 68 (netto)
kl 5, Dagfinn Andersen Østerbø, KongsbergGK, 72 (netto)
kl 7, Egil Oddvar Aarum, Moss & Rygge GK, 71 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Hakadal Golfklubb med Tor Oddvar Torve i spissen for hyggelig arrangement, som alltid
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med resten av sesongen. Spesielt til de som kjemper om å bli tatt ut til EGA laget. Der ligger det mange gode spillere «hakk-i-hæl»