Endelig kunne Erik Hynne innkassere en seier på NSG Vinterserie på Toppgolf

Det ble tett i toppen tirsdag, men Erik Hynne trakk det lengste strået i kampen om seieren. Per Onstad spilte også på netto par, men Hynne hadde både lavere hcp og gikk siste 9 et slag bedre, og dermed var det ingen tvil.

Vi gratulerer og oppfordrer alle som har lyst til å melde seg på enten de vil spille på det golfsenteret de «hører hjemme» eller komme inn på Toppgolf.
Der er det alltid en trivelig gjeng som braker sammen til vennskapelig kappestrid hver tirsdag. Etter å ha besøkt både Hawaii, Alabama og Bogstad er turen kommet til Torrey Pines under NSG Vinterserie. Hyggelig om du kan bli med en tur.
Påmelding i GolfBox. KLIKK HER


Forrige uke: Hva skal vi gjøre med Ulf?
Skyte ham i benet?

Redaksjonen har av ulike årsaker vært opphengt i diverse andre sysler så langt i denne «Innesesongen».
Det var derfor hyggelig å debutere på Toppgolf i går og kjenne både den iver, glede og entusiasme som råder. For ikke å snakke om duften av nytraktet kaffe smaken av en  lun vaffel etter formiddagsøkta.

Men hva skal vi gjøre med Ulf Kristiansen fra Asker. Han spiller gjennomgående så jevnt at det kan bli en «påkjenning» for alle oss andre. Fristende å gi ham et «vådeskudd» i benet.

Samtidig er det både imponerende og motiverende å se hvor rolig han behersker alle mulige situasjoner. Plumper han uti og må notere en bogey eller to, «tørker» han dem av seg ganske umiddelbart med en liten «fugleflokk» på rappen.

En over par på The Judge er det bare å bøye seg i hatten av (Takk Heidi Weng). Spesielt om man tar en titt på hvordan resten av feltet spilte…

Sjekk resultatene i GolfBox her