Hvordan damene i dameserien avslutter sine lagmatcher

Hyggelig leserbrev fra Rune Røhnebæk, Moss & Rygge GK:

Etter å ha kjempet seg gjennom liten kuling og i de heftigste regnbyger man kan tenke seg på Evje Golfpark i går kveld, avsluttet damene fra Moss & Rygge GK og Borregaard GK den siste matchen i årets lagserie på denne hyggelige måten!

Mossingenes lagkaptein Hege Paulsen hadde stelt i stand et nydelig dekket bord i «kjellerboden» på klubbhuset (kafeen er jo stengt på det tidspunktet), og det som ventet våte og slitne spillere var jordbær med vaniljesaus, gulrotkake, sjokoladekake, boller, kaffe og mineralvann, samt tid for en hyggelig prat. Vel fortjent etter de strabasene spillerne hadde vært utsatt for, og tiltaket ble selvfølgelig satt stor pris på. At hjemmelaget var ubeskjedne nok til å stikke av med seieren 4-3 betydde ikke så mye i denne sammenhengen.

Og tro ikke at dette var et engangstilfelle. Damene i avdeling 11 i dameserien har visstnok gjort det til en tradisjon å avslutte hver eneste match med en slik hyggelig samling etter at alle er kommet inn.

Noe slikt har aldri forekommet i de lagmatchene jeg har spilt i herreserien, så her har vi tydeligvis mye å lære av damene!