Prøveprosjektet, som gir deg bedre oversikt på hvordan du ligger an i din klasse, er i gang.

Sammen med opprettelse av «faste klasser» i Senior Tour har NSG i samarbeid med tidligere styreleder, Helge Wangen, utviklet et Excel-basert verktøy, som forenkler «produksjonen» av klassevise OoM-lister.

1 Seniorgolf Helge W

 

-Dette er et prøveprosjekt av en etterspurt «service», sier Helge Wangen. GolfBox har ikke en løsning for vårt poengsystem. Følgelig er det en formidabel manuell jobb å føre alle lister etter hver turnering.
-Nå har vi i det minste et verktøy som forenkler prosessen og gir økt sikkerhet. Redaksjonen nøler ikke med å gi honnør til Helge og hans «gode hjelpere» Asle P Johansen og Erik Økseter.
-Jeg oppfordrer spillerne om å sjekke hvilken OOM-klasse de er registrert i, som følge av nytt regelverk. Vi har jo mange runder som er spilt i klasse som ikke samsvarer med klasse for OOM, avslutter Wangen.

Vil du sjekke i GolfBox hvordan du ligger an: KLIKK HER

Når det gjelder plassering i klassen går det etter resultat i turneringen i den klassen det føres OOM i. Kun medlemmer i NSG blir da med på resultatlisten.
Følgelig ber vi om forståelse for at vi må ta forbehold om mulige endringer vedr plassering i turneringen for noen spillere.
Det viktigste er imidlertid at vi nå er i gang med OoM-lister hvor spillerne kan følge med på hvordan de ligger an i sin klasse med tanke på mulighetene for deltakelse i mesterskap, landskamper og Landsfinale.
Redaksjonen ønsker lykke til; både med spillet for hver enkelt og utviklingen av en etterlengtet «resultatservice».