Kom deg nordover til Uttakshelgen i Trøndelag, fredag-søndag 30.juni-2.7.

Redaksjonen har mottatt en sjarmerende invitasjon full av solrik og varm omtanke for ”vasstrukne” Østlendinger ikke ulikt oppfordringen i en kjent og kjør «Solglad» låt. 

UnknownKjære alle hyggelige golfere som for tiden «plasker» omkring på dyngbløte baner i Østlandsområdet, på baner som i juni ikke er i nærheten av å fremstå som de gromme anleggene de vanligvis er.
Deltakelse i uttakene på Stiklestad fredag 30. juni, Stjørdal lørdag 1. juli og Byneset søndag 2. juli kan derfor være et en ypperlig anledning til å oppleve Midt-Norges tre beste 18-hullsbaner som takket være, god overvintring, værguder i godlune, samt greenkeepere i toppform, nå allerede i juni fremstår som tre skikkelige «lekkerbiskener» for golfspillere som stort sett holder seg rundt Oslofjorden.

JA, det er faktisk golfanlegg nord for Dovre med interessante layouts, som i år viser seg fra sin aller beste side. Så hvorfor ikke sjekke ut billige flybilletter, rimelige overnattinger og dele på leiebil? Eller kanskje hoppe inn i en bil med en kompis eller to og nyte en herlig kjøretur gjennom Østerdalen og opp til trivelige Trøndelag. Har alle i bile «lappen» intakt, går den drøye sekstimersturen på «nullkommasvisj», dersom en bytter litt på å kjøre.
Godt vær er for lengst bestilt, – vi har denne uken fått en liten prøveleveranse, rundt 22 grader og sol med flau vind.
For de som ikke har prøvd seg nord for Dovre tidligere, månedsskiftet 2017 er en glimrende anledning til å boltre seg i «bushen»!
For dere som har vært her før, og som har likt det de har sett og opplevd, – kom dere ut av sumpene, og sett kursen nordover for uttaksspillet her oppe!

Sportslige hilsener fra

Finn Petter Holm
Byneset GK

Redaksjonen tillater seg å runde av denne solskinnende hilsen med et sitat fra sangen  George Harrison skrev i 1969 sammen med Eric Clapton:

Little darling, it’s been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it’s been here
Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It’s all right