Tore Sviland på delt 6. best av de norske

SchlossbaneSom de fleste skjønner skal det være ekstra krevende når man er ute i den store verden og skal spille om titler. 2017 European Seniors’ Championship på Golfclub Schloss Schönborn i Østerrike er intet unntak i så måte. Den vakre, men akk så lumske par 73-banen, «spiser deg» med hud og hår om du ikke passer på overalt. Det har de norske spillerne vært helt i nærheten av, med unntak av Tore Sviland, som nok en gang viser sitt internasjonale nivå.
Tore ligger på delt 6. plass etter en til dels stødig 74 runde. Tre birdies ble slukt av fire bogeys og Tore ligger 4 bak lederen Marcus Frank fra Sveits.
Også Tom Arne Tollefsen leverte til godkjent, men kjenner vi TAT rett så er han ikke fornøyd med 78 og delt 35. plass. Her forventer vi mer, som på golfnorsk betyr mindre. (Slag)
Ingrid Martens fikk det stritt og kun en birdie er ikke nok når du er på «bogey-kjøret». tre doble og en trippel gjør ikke livet i slottsskogen til en utpreget «kongelig» opplevelse. 87 runden gir delt 43. plass.
Men den dama gir seg ikke…

Øvrige resultater finner du HER og redaksjonen ønsker alle all mulig lykke til videre.