Alle med tilgang til Full Swing Golfsimulator kan bli med å spille "Ukens bane".

Roy Barth Gundeid debuterte på NSG Inneserie, og vant A-klassen på Gleneagles 11. desember

Spill når og hvor du vil i løpet av uka (mandag til fredag)

NSG har i år utvidet tilbudet for deltakelse i NSG Vinterserie for alle NSG-medlemmer som spiller på et innendørssenter som benytter Full Swing Golfsimulator.
Terminliste og påmelding finner du i GolfBox, hvor både resultater og OoM-lister bli behandlet samlet. KLIKK HER og husk å krysse av for din hjemmeklubb (Ikke NSG)

SCORE
Om du ikke spiller på Toppgolf eller Peggen på Asker;
send din score til Asle P Johansen eller Bjørn Stenvik

Deltakelse i NSG Vinterserie koster kr 250,- Betales til NSGs konto: 1720.21.47615 merket “NSG Vinterserie”. Spilleavgift på Toppgolf kr 265,- pr gang ink. kaffe og vaffel.

NSG Innemesterskap 2019
Deltakelse i NSG Innemesterskap 2. mars koster kr 450,- Betales til NSGs konto: 1720.21.47615 merket “NSG Innemesterskap”

Asker eller Oslo?
Etter flere års samarbeid med Toppgolf utvider NSG tilbudet med en vinterserie for seniorer på Peggen Golfsenter på Asker GK.
Begge steder spilles det ukentlig frem til ”NSG Innemesterskap 2019” lørdag 2. mars. (Sjekk GolfBox)

KORTFATTET REGELVERK:
Netto slagspill i 2 klasser. Klasse A opp til 69 år, klasse B 70+. Spillere kan uansett alder velge å spille i klasse A.
I første turnering starter man med 50 % av gjeldene utehcp.

Resultat over 36 stablefordpoeng gir 0,3 i nedskriving pr poeng over 36. Resultat under 33 stablefordpoeng medfører uansett 0,1 i oppskriving.
Hcp justeres av turneringsadministrator etter hver spilte runde og nytt Hcp legges inn i Golfbox til neste turnering.

Simulatorene settes opp uten «Boost» og for brutto slagspill. Vi spiller med given 2,44 m på putting, og vi kan putte foran matta dersom vi er på greenen, ellers må vi alltid putte fra matta.
Herrer spille fra Amatørutslagssted, Damene spiller fra Damer.
Slagene noteres på score-ark og tastes inn i GolfBox etter hver runde.

De fem beste resultatene teller i «Order of Merits».

Påmelding på vanlig måte i GolfBox, turneringene blir lagt ut på NSGs kalender.
Link til påmelding i GolfBox:

NSG Innemesterskap 2019
Lørdag 2. mars2019 kl 13:00 på Toppgolf, Griniveien 363, 1356 Bekkestua,
arrangeres «NSG Innemesterskap 2019» for senior 50+. Maks antall deltakere er 44.
Klubber og innendørssentre i Østlandsområdet er invitert til å stille med to deltakere hver. For å finne ut hvem som skal representere deres klubb eller senter kan dere benytte et eksisterende seriespill eller lage et eget for seniorer.

Påmeldingav kandidater/reservasjon av plass til ”NSG Innemesterskap 2019” kan sendes allerede nå til mailto:espen@seniorgolf.noeller senest 23.02.19.
Deltakelse koster kr 450,- pr spiller (simulatorleie inkludert), som betales til NSGs konto:  1720.21.47615 merket “NSG Innemesterskap 2019” og navn på klubb/senter.

Alle kan lage egen Senior Vinterserie
Det er fritt frem for klubber og golfsentre til å gå sammen og lage et seriespill for seniorer med mål om å få frem to kandidater for deres klubb/senter.

Vinn gratis opphold og deltakelse under ”Vårspretten”
Vinneren av NSG Innemesterskap 2019 får i tillegg til pokal, heder og ære også tre dagers opphold Bryne Kro og Hotel, og får delta fritt på alle turneringer under NSGs ”store vårslepp” Vårspretten i Stavanger i månedsskiftet april/mai.