Gavekort i premie til vinnere av NSG Lagserie

La MangaNSG Lag Tour er årets nyhet på reisefronten. I samarbeid med Premiumreiser lanserer vi nå en lagturnering på eksklusive La Manga Club fra 12. – 19. november.
Alle med ambisjoner i årets Lagseriefinale som skal spilles på Moss & Rygge GK 2. og 3. september bør allerede nå krysse av uken i november. Da kan laget vinne et  ”hyggelig lønnsomt” gavekort til NSG Lag Tour.
Beløpets størrelse vil være avhengig av antall påmeldte, så jo flere som melder seg på, desto høyere sun vil tilfalle klubben som vinner.
NSG Lag Tour skal spilles med 4 spillere på laget og det spilles i ulike klasser etter EGA lag-prinsipp. Det betyr kvalifiseringsrunder og påfølgende match-spill.
Dette er en særdeles sosial og spennende spilleform som alle må oppleve.
La Manga Club er en stor og eksklusiv resort med 3 golfbaner, hotell, leiligheter, restauranter, barer, shopping og mye annet inne på resorten.

NSG Lag Tour spilles i puljer av 8 lag og hvert lag består av 4 spillere. Lagene skal fortrinnsvis bestå av spillere fra samme klubb, men det åpnes for sammensatte lag fra forskjellige klubber. Puljeinndelingen baseres på lagets samlede handicap, der de 8 lagene med lavest handicap spiller i pulje 1, de neste 8 i pulje 2 osv.
Det spilles med fullt handicap i kvalifiseringsrunder og 3⁄4 handicap i match-runder.

2 + 4
Det blir to innspillsrunder og fire turneringsdager som starter med kvalifiseringsruder før matchoppsettet starter. I alle klasser spilles plasseringsspill i tillegg til finalene.

Dette blir moro, så det er bare å laste ned informasjonsbrosjyren her og forberede lagkameratene – og venninnene på å melde seg på.