Endelig er alle lag i alle divisjoner og avdelinger er nå på plass

Divisjonsmusikken spiller under regjeringen Nygaardsvolds hjemkomst,
31. mai 1945. Foto: Ukjent

Vi vet at det er mange lagledere og spillere har ventet på dette oppsettet en stund. Enkelte helt siden i fjor (lite smil her).
Primært har ventetiden vært følge av bebudet opprettelse av en ny avdeling C i 3. div, skjønt den største utfordringen har vært å få svar fra alle klubber, og da ble det klart at det ikke var nødvendig med noen ny avdeling..

Vi regner derfor med at det vil være «som musikk i alle ører» at oppsettet nå er klart og at påmelding av spillere kan begynne. (Derfor er dagens illustrasjon også hentet fra frigjøringsdagene i 1945 der «Divisjonsmusikken» spiller opp til fred.)

Klubbkontakter og lagledere får tilsendt e-post med nødvendig informasjon om NSG Lagmesterskap med tilhørende påmeldingsskjema for spiller/lag. Påmeldingsperioden er fra 23. juli og sendt innen 4. august.

Her kan du laste ned PDF-filer med de respektive divisjoner og avdelinger samt et samlet hotelltilbud for de 7 spillestedene:

1.div 2018 Kongsvingers
2.div Avd A Nord 2018 Nes
2.div Avd B Sør 2018 Kragerø
3. div Østlandet Avd B : Nord 2018 Atlungstad
3.div Nord 2018 Ålesund
3.div Vest 2018 Bjørnefjorden
3. div Østlandet Avd A : Sør 2018 Larvik

1 Hotell tilbud samlet LM 2018

Har du spørsmål om deltakelse fra din hjemmeklubb må du henvende deg til NSGs Klubbkontakt for din klubb. Lurer du på hvem det er finner du en liste på denne siden: http://seniorgolf.no/demo-klubbkontakter/