Litt regn stopper ikke Senior Tour-istene

Stolte vinnarar frå Høgre vinnar klasse 2/3 Hallbjørn Aakre ,Sissel Sunde nr 2 kl. 5, Gerd Evy Slinning nr 2 kl 4, Gro Kristiansen nr 3 klasse 4 Hans Hellevik nr 1 kl. 4, Bente Austlid nr. 3 kl 5 og Olav Grønmyr nr 1 kl 5

Det kan sies mye om spillehastigheten til seniorer, men en ting skal de ha; de færreste lar seg stoppe av en regnskur eller ti.
Tross blandet sommervær på både Ålesund, Drammen og Holtsmark så ikke det ut til legge noen demper på verken deltakelse eller spilleglede. Rundt 150 spillere deltok lørdag på de tre turneringen for å sikre seg verdifulle poeng i sluttspurten mot så vel årets uttak, som Senior Tour.
NSG landsfinalen begynner å nærme seg med stormskritt, og da må man orke litt ruskevær…
Hyggelig å se Erik Ulleberg på toppen av pallen i klasse 1 på Drammen, og Tommy Nilsen i sin andre turnering på Senior Tour klinket like godt til med seier i klasse 2.

Vinner av klasse 4 Tor Erling Halvorsen, Eiker GK.

Her er dagens rapport fra Lars J Hoel:
– Jeg har siden i våres hørt at Holtsmark var så elendig, men det skal de virkelig ha, de har gjort en fantastisk jobb, banen var meget bra.
At det var vått og lite trill med kraftig nedbør i går kveld, og regn i store perioder i dag, skal de slippe å få skylda for.
Fairways og greener holdt jevn og meg god kvalitet, og regner det ikke for mye i natt så vil klasse 1 og 2 få en flott dag på søndag.
Ryddig og grei gjennomføring av Per og hans menn det skal de ha ros for, men neste gang vil vi ha premieutdeling etter hvert som klassene er ferdigspilt, og ikke alle helt til slutt, da er det ikke mange igjen.

Og hurra for god og glad stemning i Ålesund og takk til Ståle for fine bilder.

Klassevinnere Ålesund:
kl 2, Hallbjørn Aakre, Ålesund GK, 80
kl 3, Helge Røsvik, Ålesund GK, 97
kl 4, Hans Jakob Hellvik, Ålesund GK, 73 (netto)
kl 5, Olav Storåas Grønmyr, Ålesund GK, 77 (netto)

Klassevinnere Drammen:
kl 1, Erik Ulleberg, Haga GK, 76
kl 2, Tommy Nilsen, Drøbak GK, 78

Klassevinnere Holtsmark:
kl 3, Jan Olav Anseth, Ski GK, 85
kl 4, Tor Erling Halvorsen, Eiker GK, 71 (netto)
kl 5, Kjell Njå, Grini GK, 73 (netto)
kl 7, Widar Hvamb, Kongsberg GK, 78 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Stor takk til alle tre klubber GK for fremragende arrangement.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox. Og du: husk Bærum da…