Som uttaksturnering til EGA lag blir NM i Stavanger en "dobbelt" spenningsthriller

Det er litt av hvert som trengs om man skal på golftur. Men dette er kanskje litt i overkant…

De første spillerne er allerede på vei mot Stavanger og det er vel ingen overdrivelse å si at dette mesterskapet både er prestisjetungt og betydningsfullt både i seg selv og som en av uttaksturneringene til lagene (dame og herre) som skal spille EGA mesterskapet for lag i begynnelsen av september.

Spesielt for herrelaget er konkurransen knallhard. Med unntak av Tore Sviland, som leder uttaket suverent så langt, er det bare noen få poeng som skiller de beste.
Når vi også tar i betraktning et knippe spillere som ennå ikke er oppe i de obligatoriske fem tellende turneringer, blir NM i Stavanger uhyre spennende.

Vi har i tillegg en situasjon der flere av våre beste seniorspillere er i klassen eldre senior (60+). Disse skal spille banen fra utslag 56, mens senior (50+) spiller fra 58.
To hundre meter foskjell i banelengde høres ikke mye ut, men det gir jevnt over ett slag i forskjell på slopetabellen. (For ordens skyld: NM spilles brutto, så slope kommer ikke til anvendelse)

-Denne forskjellen blir det tatt hensyn til når NSG skal gi OoM-poeng for denne turneringen, beroliger en noe influensainfisert TK-leder Asle P Johansen på en delvis «snørrete» telefonlinje fra Portugal. (Asle P spiller ESGA Masters for tiden.)

Spillere, starttider og resultater for NM Senior i Stavanger kan du følge på denne linken: KLIKK HER