Utrolig hvor fort en uke går i hyggelig selskap

På bildet ser du glade vinner. Fra venstre: Ellen Røssum, Erlend Wiik, Tom Arne Tollefsen, Eilif Solheim. Kjell Øvrebø var ikke tilstede da bildet ble tatt.
På bildet ser du glade vinnere. Fra venstre: Ellen Røssum, Erlend Wiik, Tom Arne Tollefsen, Eilif Solheim. Kjell Øvrebø var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Et arrangement som NSG Winter Tour, med 156 reisende har sine utfordringer på mange områder både hva gjelder baner, turneringsoppsett og logistikk. I tillegg er det alle de ”personlige” utfordringene alt etter som den uregjerlige ballen finner det for godt å oppføre seg.
Men når været viser seg fra sin beste lyseblå side, med smektende sol og svale vider er det stor toleranse for det meste. Tross visse skjønnhetspletter tar vi i NSG oss den frihet og si at dette har vært en strålende tur på de fleste områder. Vi takker alle deltakere for hver enkelt sitt gode humør, smittende smil og latter samt evne til å ”sosialisere” på det ypperste.
Jeg skulle like å se en annen ”arena” der så mange er så omgjengelige, velmenende og omtenksomme for hverandre, til tross for det til tider har vært knall hard kamp om å vinne.
Stor takk til alle for deres bidrag til å gjøre dett til en unik uke, og vi håper det frister til gjentakelse.

Sammenlagtvinnere ble:
Klasse 1: Tom Arne Tollefsen, Nøtterøy GK
Klasse 2: Erlend Wiik, Drøbak GK
Klasse 3: Alf Henrik Hansen, Ski GK GK
Klasse 4: Eiliv Solheim, Kr.sund & Omegen GK
Klasse 5: Kjell Øvrebø, Haga GK
Klasse 7: Ellen Røssum, Haga GK

Nettovinner sammenlagt, og den heldige vinner av en ukes opphold for to personer på Mar Menor og tre runder golf ble Eiliv Solheim, Kr.sund & Omegen GK.

Tusen takk for nok en forrykende opplevelse av ”Golfgleden” og riktig god tur hjem.