Banen i Stavanger «passer» bedre for noen.

NM Senior damer og herrer spilles denne helgen i Stavanger og for enkelte går det glattere i oljebyen enn for mange.

Asbjørn Ramnefjell fortsetter å vri armen rundt på de fleste i feltet og leverte dagens laveste score.

Om det er sand i maskineriet eller et knippe krevende hull, som gir mange spillerne «det glatte lag», skal redaksjonen være forsiktig med å uttale seg om. Vi nøyer oss med å fastslå at foreløpig ser det ut som om det er de beste som mestrer «mesterskapsgolf» best.
Redaksjonen tillater seg å uttrykke beundring for «ringreven» Asbjørn Ramnefjell som går banen best av samtlige med tre birdies og en bogey – tounder banens par.
Hyggelig er det også å registrere at Jannicke Bakken holder koken etter fremragende innsats i Europamesterskapet for Senior.

Resultater etter første dag:
Senior Dame
Jannicke Bakken, Oslo GK, 79

Eldre Senior Dame
Anne Line Bakkevig, Oslo GK, 80

Senior Herre
Tom Arne Tollefsen, Nøtterøy GK, 71

Eldre Senior Herre
Asbjørn Ramnefjell, Oslo GK, 69

Super Senior
Øivind Skauerud, Stavanger GK, 78

Redaksjonen på tyttebærtur med Kanth under de uoffisielle NM/Nettomesterskapet på Kongsberg

Enkelte fikk det tøft i møte med skogbeltet rundt Kongsberg.
Vi ber våre faste lesere bære over med en aldri så liten ventilering av redaksjonens mentale tvangsopplevelse under lørdagens runde på Kongsberg. Det var jo ikke måte på hva som «sto på spill» – uoffisielt NM i netto, uttak og greier – og sammen med Roy Kanth la vi trøstig i vei kledd i helrødt for anledningen, «Hotte» som vi var.
For en blemme.
Vi spilte som to «tyttebær» på leting etter «slektsstevne. Hadde det ikke vært for Finn Robert Quande, som beholdt roen og en viss orden på «Trollungene», som vimset rundt i busker og kratt, kunne vi endt opp i en skikkelig røre.
Takket være Finn Robert, som og tidvis spilte «kremgolf», kan vi i det minste si at vi holdt humøret opp i ballen og vispet sammen en passe porsjon «Trollkrem».
Om andre i feltet også har behov for litt mager trøst, er det helt greit å flire litt sammen med «Tyttebærkameratene», som pussig nok gikk på samme antall bruttoslag.
Det er vel det som kalles «felles skjebne – felles trøst».
Glem heller ikke at hele dette mesterskapet tross alt er helt uoffisielt.

Resultater etter første dag:
Senior Dame
Hege Kristine Huse, Bærum GK, 74

Eldre Senior Dame
Inger-Brit Vindegg, Hallingdal GK, 72

Senior Herre
Roy Arne Klevstad, Kongsberg GK, 68

Eldre Senior Herre
Lasse A Delebekk, Skjeberg GK, 68

Super Senior
Finn A Olsen, Kongsberg GK, 69

Hele resultatlisten KLIKK HER

I dag er det ny dag og nye muligheter og vi hurrer for alle deltakere, og stor takk til Stavanger og Kongsberg Golfklubb for å gjøre sitt beste for at «godt voksne» mesterskapsspillere skal fortsette å spille «kremgolf»
Redaksjonen ønsker alle lykke til med dagens spill og minner om kommende turneringer på Classic Tour – spesielt minitourene i sommer som nå er åpne for påmelding i GolfBox.