En rapport om brytere i hodet som er «på» eller «av» (senere)

UnknownEuropamesterskapet i Østerrike er en krevende affære. Det er lett å få kortslutning når spenningen stiger. Her en «elektrisk» rapport fra Tom Arne Tollefsen:
-Etter en dag med utsettelser grunnet lyn og torden på morgenen er vi nå ferdige med runde 2 av 3.
Dessverre måtte Ola Hjort og Gustav Vik takke for seg etter 2 runder. Det samme måtte Ingrid Martens i damelassen. Ingrid er i trening etter noen år uten satsing og jeg er sikker på at hun kommer sterkere tilbake.
Tore hadde en tyngre dag i på banen i vindforholdene med vind opp til 8m/s. Han kom inn på 78 slag og deler dermed 13. plass etter 2 runder.
Golf er en merkelig sport. Enten har man det «normale» nivået inne, eller så skrur man bryteren i hodet «på».
Undertegnede spiller for lite konkurransegolf og da er det lenge mellom gangene «bryteren er på». Denne «på» knappen kom på i dag på hull 4. Etter å ha fått en birdie på hull 2 uten å ha på bryteren, kom det et birdieshow på hull 4,,6,7,8 og 10. Den lengste putten som ble satt var på 1,5 meter. Etter usikkerhet rundt køllevalg på hull 14 der den feige varianten ble valgt gikk knappen av. Så fort kan det skje. Det resulterte i en sprekk med 4 over siste 6.
Noen som kjenner seg igjen, uansett nivå?
Om denne bryteren kommer «på» eller forblir «av» i morgen gjenstår å se.
Er den på hele runden kan jeg garantere medalje – er den av kan de bli ras på resultatlisten.
Som sagt – golf er en merkelig sport.
En ting kan jeg konkludere med. Den dagen jeg får spilt like mye internasjonal komkurransegolf som disse gutta i dette startfeltet gjør, så kommer bryteren på oftere og oftere. DA blir jeg farlig…..

Med vennlig hilsen

Tom Arne Tollefsen

Redaksjonen håper Tom Arne finner bryteren og ønsker ham og Tore lykke til videre.

Resultatene kan du se  ved å klikke her