Husk alltid å smile mens du slår

Forberedelser til Vårspretten på Solastranden 2018

OBS:
Classic Tour på Sandefjord 14. august er avlyst grunnet utilfredsstillende baneforhold.
EGA-lag for damer arrangers i Belgia.

Revidert terminliste pr 3. august 2018.

Turneringene – NSG Classic Tour – er kjernevirksomheten i NSGs arbeid for «Golfgleden», og er delt inn i ordinære turneringer, uttak og  uttak EGA. Classic Tour er for kvinner og menn fra året de fyller femti år, som spilles på ca 80 baner fra Mandal i sør til Stiklestad i nord.

Klasseinndeling 2018 (Felles klasser for damer og herrer.)
Klasse 1: Brutto slagspill «Slag-golf». HCP fra +8 til 6,9
Klasse 2: Brutto slagspill «Slag-golf». HCP fra 7,0 til 10,9
Klasse 3: Brutto slagspill «Slag-golf». HCP fra 11,0 til 14,9
Klasse 4: Netto slagspill «Slag-golf». HCP fra 15,0 til 19,9
Klasse 5: Netto slagspill «Slag-golf». HCP fra 20,0 til 36,0
Klasse 7: ”70-Tour” Netto slagspill «Slag-golf»

Faste klasser i Order of Merit
Spilleren vil fra oppstart av en ny årssesong tilhøre den OoM hcp-klasse som er i henhold til det hcp spillerens hadde pr 10. Februar 2018. I den enkelte turnering gjennom sesongen deltar spilleren i den spilleklasse som hcp’et tilsier.

Alle klassevise OoM-lister utarbeides med grunnlag i nettoresultat, med unntak av klasse 1 som regnes fra brutto. Øvrige felles lister som danner grunnlag for uttak føres i brutto og netto.

En viktig motivasjon for mange er å kvalifisere seg til en av de mange representasjonsoppgavene, der EGA individuelt og lag troner høyest. Så følger ESGA, ESLGA og  «Masters» for de eldste damer 65+ og herrer 70+. (I år blir det også arrangert «Super Senior» for herrer 75+ under ESGA Masters.)

Spill på NSG Classic Tour kvalifiserer til uttak til landskamper både for damer og herrer, og de fleste er enige om at dette er akkurat passe blanding av hygge, spill og sosial «berikelse».

Vi anbefaler på det varmeste å lese NSG Turneringsbestemmelser. KLIKK HER