Forbud mot organisert idrett og stengte baner til over påske skaper kreativitet.

Ta forlengelsen av de strenge smitteverntiltakene med fatning og fornuft. Dermed åpner du sannsynligvis for både kreative og praktiske løsninger i treningsarbeidet. Unngå å provosere stengt klubb og dermed banemannskap og nærmiljøet med å «slenge rundt» med kølle og noen baller. Finn deg heller en usjenert plett der du med korte slag kan øve på presisjon og lengdekontroll.
Kanskje ligger det en bortgjemt plen eller en øde sandstrand i nærheten hvor du kan «pusse» sandwedgen. Eller kanskje er du henvist til tørrtrening foran speilet? Uansett hjelper det å holde deg i bevegelse og da er gode gamle «morgengymnastikk»-øvelser sterkt å anbefale. Mange av disse bøy og tøy -øvelsene heter forresten Yoga for tiden og praktiseres på dertil egne matte. (Smiler)
Ta deg også en teoritime. Les Turneringsbestemmelsene og få full oversikt om NSGs aktivitet.
TB2020 finner du i Dokumentarkivet KLIKK HER

Øyvind Reinertsen har rigget seg til for treningsleir i hagen. Foto: ØR

Hagegolflaget
Ikke ukjente i seniorgolfkretser Øyvind Reinertsen har opprettet sitt eget «Hagegolflag» i et hjørne i hagen. Der har han fått seg en helt «proff» utslagsmatte og rigget opp en presenning som ball-nett. Redaksjonen har ikke lykkes i å få kontakt med naboer som har observert uidentifiserte flygende objekter i sine hager, så vi velger å tro at Reinertsen har sin sedvanlige slagkontroll intakt.

Ledig matte
Da heller ikke Reinertsen har tid, ork eller anledning til å stå og slå 24 – 7 opplyser han i sin sjenerøsitet at  grupper på 1 (en person), gjerne får ta kontakt om de ønsker å låne rangen fra tid til annen.

Erna og Bent 
Selv om banene nå gror seg finere og mer fristende enn noensinne ber vi om forståelse for at vi ikke kan si noe om når vi kan komme i gang med våre turneringer.
Sissener Classic Tour og NSG Lagserie Match er planlagt gjennomført som oppsatt, med første turnering på Kragerø første helgen over påske, men vi må ta forbehold om myndighetenes pålegg og herunder Golfforbundets anmodninger.
Hvilke bestemmelser som vil gjelde for Kragerø Resort i den helgen må du, som har bestilt rom, selv ta kontakt og be om forståelse for å få en fleksibel bestilling/avbestillingsordning.
Tilsvarende gjelder for Vårspretten i Stavangerområdet 24. – 26. april, Larvik 2. – 3. mai osv.. Alt avhenger av hvilke beslutninger som tas i forhold til hvordan situasjonen utvikler seg.
Vi holder deg løpende oppdatert på våre hjemmesider og med e-post.

Ikke bare OL 
To av de største begivenhetene for NSG-spillere som er motivert av å spille på våre representasjonslag er utsatt i et år.
ESGA (Det europeiske senior-golfforbundet) som skulle spilles på Paris National i begynnelsen av august og ESGA Masters og Supermasters i Italia i begynnelsen av juli, er av årsaker det ikke er vanskelig å forstå skjøvet et år frem i tid.
Vi har indikasjoner på at ESLGA også utsetter sine turneringer Masters Team Championship (65+) og Marisa Sgaravatti Trophy som skulle spilles i Tsjekkia i midten av juli, men har ikke fått en offisiell bekreftelse på dette.
Vi følger også nøye med på utviklingen i EGA (Det europeiske golfforbundet) sine beslutninger for sine turneringer.
I skrivende stund er alt ut mai kansellert eller flyttet.
Turneringene som berører norske spillere er European Senior Ladies’/Mens Championship i England i midten av juni og European Senior Ladies’/Mens Team Championship i henholdsvis Bulgaria for damene og Østerrike for herrene i begynnelsen av september.

Takk
for at du er tålmodig, ansvarsbevisst og golfglad medlem av den største idrettsorganisasjonen i Norge som tar vare på Seniorenes humør og helse.
Selv om golf gir betydelig helsegevinst er ikke dette tiden for å være uforsiktig. Se på det å forholde seg til Regjeringens beslutninger og regler, samt innrette seg etter Golfforbundets pålegg og anmodninger som en inspirerende treningsleir.
Enten i stua med bøy og tøy eller i hagen som Reinertsen:
Hold deg på matta.