Norges størst golftur er i gang.

Fjorårsvinnere av NSG Winter Tour:
Klasse 7: Ellen Røssum, Haga GK, klasse 2: Erlend Wiik, Drøbak GK, klasse 1: Tom Arne Tollefsen, Nøtterøy GK, klasse 4: Eiliv Solheim, Kr.sund & Omegen GK, og klasse 3: Alf Henrik Hansen, Ski GK .
Vinner av klasse 5: Kjell Øvrebø, Haga GK, var ikke tilstede da bildet ble tatt.

For femte år på rad starter norske seniorgolfere turneringssesongen med NSG Winter Tour på Mar Menor Resort i mars. Med 132 deltakere i seks ulike hcp-klasser er dette en solid massemønstring av spillere 50+. I en hel uke skal de trene, hygge seg, leke og kjempe om heder og ære, pokaler og flott premier.

Den største premien og motivasjonsfaktoren er likevel ”Golfgleden” bestående av omtrent like store deler helse og humør. Moroa starter med tre dagers innspill på turneringsbanene og tilhørende ”Aftergolf” med info, premiering og gavedryss hver dag.

Viktig med sosialiserende tiltak også, når man nærmer seg perioden i livet hvor man har lett for å tro at man kan og vet alt. Det er vel i grunnen noe av det beste med golfspillet at man er åpen for å leke, prøve og feile med et smil og glede seg over fornyet mestring.

NSG Winter Tour på Mar Menor er starten på en lang sesong for mange seniorer. Over 1.300 av totalt 2.760 medlemmer spiller jevnlig på Classic Tour.

Totalt er det lagt opp til 140 turneringsdager fordelt på ca. 70 baner på årets terminliste. I tillegg kommer NSG Lagserie Match som er en av de viktigste rekrutteringsarenaene for seniorer som vil måle mestring. Over 1.300 spiller deltok i dette lagspillet i 2017 og det er meget gledelig at så mange damer og spillere med litt høyere hcp finner stor glede i denne meget sosiale og spennende turneringsformen.

Fundamentet i  ”Golfgleden”.

Viktige bidragsytere til ”Golfgleden” er ikke minst alle de banene som har glede av og ser verdien i å tilby seniorer en aldri så liten ”honnør-pris” når de spiller Lagserie matcher og på ”stille” dager og tider hvor det ellers ikke er så mye trafikk på banen.

Vi vet at dette betyr veldig mye for mange som ellers ikke hadde hatt anledning til å spille så mye som de gjør.  Når du plutselig opplever lønnsreduksjonen du får med NAV som ”arbeidsgiver” forstår du bedre hvorfor det er viktig å få mest mulig ut av de kronene du har til rådighet.

Flere opplysninger om Norsk Senior Golf sitt virke, turneringsprogram (Classic Tour) og medlemstilbud finner du på http://www.seniorgolf.no/.

Lørdag er det Ankomst og velkomstmiddag.

Hver dag kl 19:00: «After Golf» (1/2 t.) med premiering av ulike prestasjoner og andre overraskelser i Clover Pub. (I hotellbygningen)

Søndag 19:45: «Biffaften» – buss til lokal biffrestaurant – påmelding i Golfbox, maks 39 pers

Mandag 19:45: «Fiskeaften» – busstil lokal fiskerestaurant – påmelding i Golfbox, maks 24 pers.

Tirsdag 17:00: Tur til Cartagena – påmelding i Golfbox, maks 54 pers

Torsdag 17:00: «Shoot Out». Slå en ball for 1 Euro nærmest pinnen og vinn hele potten. Møt opp med kølle på på Driveingrangen

Fredag 19:30: Avslutningsmiddag med premieutdeling.

Ha en munter mandag, så sees vi.

 NSG
«Winter Tour Team»