”Best ever” sa Tom Selmer om Grønmo torsdag

Runar G og Tom SMed en noe ”lodden” start fikk Tom Selmer etter hvert kvittet seg med ”lodottene” og Runar Gerhardsen, som hang tett på i de de første 9. Men med en yndig bukett birdies gikk Tom Grønmo på par, ikke minst takket være sin evne til å kose seg. Ikke bare med eget spill, men også med andres og fremfor alt banen.

Redaksjonen opplevde runden som en solid ”terapitime” i ren skjær golfglede. I en idrett der de fleste har mer en nok med seg og sitt –i alle fall til tider – er det begeistrende befriende å høre en av Norges beste seniorgolfere rope ut at han blir så glad av å se andre slå gode golfslag.
Takk Tom og gratulerer med god runde.

 

Det var mange som hadde gode runder på Grønmo på denne dagen, og det skal banemannskap og klubbledelse ha stor del av æren for. For de fleste var dette kanskje den beste banen så langt på Senior Tour i år ”totalt sett” når vi også legger til været og et spillefelt med usedvanlig mange hyggelige mennesker.

-Å, for en herlig dag. Eller skal vi utvide å si: Å herregud, for en herlig dag (KLIKK HER)

Klassevinnere:
Kl 1, Tom Selmer, Losby GK GK, 72
kl 2, Jon Langsholt, Skjeberg GK, 81
Kl 3, John Søndergaard, Losby GK, 85
Kl 4, Einar Fritzen, Hakadal GK, 68 (netto)
kl 5, Knut Andresen, Østmarka GK, 69 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Horrnblower Lykke NilsenStor takk til Grønmo GK og turneringsleder  og Mr Hornblower, Henrik Lykke Nielsen for godt arrangement.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.

Knut Andresen Jon Langsholt John Søndergaard Hygge på terrassen Hygge på terrassen 3 Hygge på terrassen 2 Einar Fritzen