NSG Landsfinale ble en spenningsthriller. Nå med endelig resultatliste.

Vinnere av Senior Tour 2017, fra venstre: Jan Kjetil Bekkelund, Erlend Wiik, Jon S Langsholt, Tom Selmer, Finn Bogegård, og Ole Martin Sæter

 

Selv om flere av klassevinnerne holdt unna for resten av feltet også siste dag, ble landsfinalen akkurat så spennende som den bør være.
Spesielt i klassene 3, 4 og 5 ble oppgjøret ulidelig spennende og intet var avgjort før regelverket var nøye gjennomgått.
Landsfinalen er mulighetenes marked for alle som ligger i angrepsposisjon litt ned på OoM-listene og da er det viktig for all som ligger i tet å beholde angrepsmentaliteten i stedet for å falle tilbake i forsvarsstrategisk tenkning. Slikt kan vise seg skjebnesvangert…

”Årets Seniorgolfer”i de respektive klassene ble:
kl 1, Tom Selmer, Losby GK
kl 2, Erlend Wiik, Drøbak GK
kl 3, Jon S Langsholt, Skjeberg GK
kl 4, Jan Kjetil Bekkelund, Gjøvik og Toten GK
kl 5, Ole Martin Sæter, Ålesund GK
kl 7, Finn Bogegård, Losby GK
Øvrige sammenlagtresultater finner du på denne linken:

Resultat_NSG_Landsfinale

I tillegg til trofe, heder og ære fikk klassevinnerne også gavekort til NSGs store vårslepp – NSG Winter Tour på Mar Menor. Premien er en gave fra Premium reiser v/Tom Arne Tollefsen.

Vinnere av NSG Landsfinale.
NSG Landsfinale er som kjent turneringen der de beste spillerne gjennom sesongen skal spille to runder for å kåre de beste. Og selv om tellende score for finalen er gjennomsnittet av de to rundene, er det viktig å spille så jevnt som mulig. Mange fikk erfare at det å spille to runder på rad kan være to høyst forskjellige ”opplevelser”….
Noe som til slutt skulle vise seg avgjørende for sammenlagtseier.

Klassevinnere NSG Landsfinale:
kl 1, Tom Selmer, Losby GK, 76, 76, +8
kl 2, Espen Olafsen, Drøbak GK, (74, 75), +5
kl 3, Tore Lepperø, Hauger GK, 83, 83 +22
kl 4, Bjørn Kjønnås, Helgeland GK, 74, 74, +4 (netto)
kl 5, Roar Halvorsen, Eiker GK, 72, 71, -1 (netto)
kl 7, Tore Gundersen, Grini GK, (75, 75) +6 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox

Prisverdig.
Aller først må vi rette en gedigen takk til Larvik GK. Jonas Løthman (DL) og ”Boisarna” gjorde virkelig alt som sto i deres makt for å gi oss en fenomenal avslutning på årets sesong.
Tusen, tusen takk.

Asle-Jørgen Schultz vant en rålekker el-tralle fra Bidrie1

 

 

I påvente av at Helge og Edgar ”i bua” skulle regne ut alle resultater pleier landsfinalen å ha en ”Shootout” til inntekt for Kreftsaken. For kr 100,- eller mer kan alle spillere være med å kjempe om en rålekker elektrisk tralle fra vår trofaste støttespiller Birdie1.
I år var imidlertid været så hustrig og spillerne så energiutladet, at vår utmerkede og aldri energiutladede TK- leder Asle P Johansen valgte å holde en mer tombolapreget trekning av gaver fra vår velvillige støttespiller Callaway og deltakelse i en kompakt ”Shootout” med fem spillere. Dette ble også en spennende batalje der Asle-Jørgen Schultz, Huseby & Hankø GK med siste slag trillet inn til seier i kampen om tralla. Grattis.

 

«Grunnlegger» av KAW-prisen for hederlig innsats for NSG, Kåre A Wilhelmsen.

Før dette fant sted oppsummerte NSGs styreleder Grethe Kristensen Nysveen årets sesong før hun overlot ordet til Kåre A Wilhelmsen som foretok det høytidelige presentasjonen av historiens første vinner av KAW-prisen.
Vinneren Roy A Kanth var dessverre ikke tilsted for å motta hyllest og tilhørende applaus, men prisen er like fortjent uansett.

Da gjenstår det kun for redaksjonen å takke for en feiende flott og ikke minst innholdsrik sesong. Med en sommer som ikke akkurat har overstrømmet oss med sol og sommer, har vi en opplevelse av at det er ganske mange som er takknemlige for at de har golfspillet å kose seg med. Enten man spiller for å vinne eller rett og slett for å holde helsa og humøret oppe, sammen med trivelige mennesker.

For alle som trekker sydover; god tur. For dere som blir hjemme, kanskje vi sees på et eller annen innendørs golfsenter i løpet av høsten og vinteren, før vi atter samles til NSG Winter Tour på Mar Menor 10. – 17. mars.
Påmelding i GolfBox.