Snøen stoppet Senior Tour, nytt forsøk 18. mai

Redaksjonen våknet til noe utfordrende spilleforhold på Drøbak GK. Godt vi skal til "Syden" og spille, men akk...
Redaksjonen våknet til noe utfordrende spilleforhold på Drøbak GK. Godt vi skal til «Syden» og spille tenkte vi begeistret, men akk…

 

”Kom mai du skjønne milde” remjet vi pliktskyldigst da vi før i tiden, på denne tiden gledet oss til 17. Mai, halvsokker, småsko og årets første is.
Nå spiser vi is hele året og den globale oppvarmingen får det til å falle is fra himmelen når vi egentlig skulle bolle oss i det grønne. Ikke har bankene ”levende penger” lenger heller. Vipps så var de borte og det ble Senior Tour på Moss & Rygge GK også.

Selv om banen er temmelig våt ble den vurdert som spillbar av daglig leder på Evje Golfpark, Aage Erichsen. Men med mye snø over store deler av Østlandet får svært mange av de 100 påmeldte spillerne uforsvarlige utfordringer med å ta seg frem til Moss på sommerdekk.
En samlet vurdering av vær, føre og kjøreforhold gjorde at man valgte å blåse av dagens turnering og heller sette den opp 18. Mai.

Her er meldingen turneringskoordinator Lars J Hoel nylig sendte til alle påmeldte:
Moss & Rygge GK, Evje Golfbane er spillbar, men med endel vann på banen, det regner fortsatt og er 3 grader. Det er bilforbud. Vi har fått mange avmeldinger på grunn av kjøreforholdene i Oslo og på Romerike. Starlista er meget redusert. Vi velger derfor å avlyse turneringen i dag. Ny turnering på torsdag 18. mai. alle må melde seg på i GolfBox. Beklager omstendighetene.

Det innebærer at spillerne må melde seg på turneringen 18. mai så snart den legges ut for påmelding i GolfBox.  KLIKK HER

Stor takk til Evje Golfpark / Moss & Rygge GK for en klok avgjørelse i samråd med turneringskoordinator Lars J Hoel.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.