Lekker og leken dag, tross krevende ”Fangehull”

I stedet for å utsette oss for den fengslende opplevelsen av å spille Hagas sjarmerende, men krevende «fangehull», har redaksjonen  trukket i vesterled. Vi befinner oss for tiden i ”treningsleir” på Voss foran de doble uttaksturneringene, og er i så måte prisgitt godt teamarbeid og verbal innsats fra vår eminente turneringskoordinator Erik Økseter som beretter:
Haga golfklubb viste seg fra sin aller beste side, og det var bare smilende fjes å se overalt. Nydelige wienerbrød og kaffe «on the house» når man sjekket inn gikk unna som – ja nettopp –  varmt hvetebrød!
Banen hadde også smørsiden opp med nydelige greener samt bra med rull. Flott for de som rullet i retning mot flagget – ikke fullt så bra for de som drog til skogs.
Totalt mange bra resultater nær og bedre enn eget hcp. Asbjørn Ramnefjell vant igjen beste brutto på +3 tett fulgt av Olav Eie på +4.
Prikkfritt arrangement som Haga GK kan være stolt av.

Klassevinnere:
kl 1, Asbjørn Ramnefjell, Oslo GK, 75
kl 2, Peter Erik Kolstad, Losby GK, 83
kl 3, Morten Hojem, Haga GK, 82
kl 4, Ellen Røssum, Haga GK, 69 (netto)
kl 5, Petter Lunde, Holtsmark GK, 73 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om Mjøsvikua neste helg, Senior Tour på Tyrifjord 11. juli, Romerriksslaget, Taigatur og ”Knallers i Hallingdal og Vallers”.
Meld deg på i GolfBox.