Bare godlyd under en fenomenal dag med Bær Tour på Bærum

Vinner i kl 1 Erling sammen med daglig leder Bente. Foto: NSG

 

Nyvinningen Bær Tour kan synes å ha inspirert de involverte baner. Sjelden eller aldri har vi sett Bærum i så god og glad stand. Kanskje har den nye daglige lederen Bente Kaarby lagt en moderlig og omsorgsfull hånd over det hele.
Da vi slet oss gjennom bærskogen og trodde baneverten som kom kjørende skulle gi oss spannet fullt av kjeft for sakte spill, ga han oss smilende en kjærkommen flaske kaldt vann.
Ikke nok med det; da det begynte å «koke» for de fleste av oss kom det sannelig en sprudlende dame og tilbød oss is. Gratis.

 

Vinner i kl 2 Trygve sammen med daglig leder Bente. En flue var også tilstede på Trygves isse da bildet ble tatt. Foto: NSG

Redaksjonen hadde fornøyelsen av å gå i en meget hyggelig og tidvis velspillende ball, der vinneren i klasse 2, Trygve Eriksen, velvillig viste oss hva han kan, så vel i teori som i praksis. Ikke bare spilte han gudommelig; han puttet tidvis så godt at vi andre fikk helt «skjelven».

Vår entusiastiske og allestedsnærværende turneringskoordinator Erik Økseter har det litt hektisk med alle listene som skal ligge klare til å kåre beste brutto- og netto sammenlagt etter spillet på Grini i ettermiddag.
Men har likevel tatt seg tid til et kort innspill fra dagens runde:
-På hjemmebane festet Erling Anders Lyche et solid grep på sammenlagtsjekken for de to beste rundene brutto med et resultat på 72 brutto, ett slag over banens par. Imponerende!  En håndfull andre spillere jager noen slag bak – det er fortsatt noe å spille om!
I nettoklassen er det helt åpent da det er omtrent 10 spillere som har minst en av rundene på par eller lavere. Den som har dagen og unngår «høyengene» utenfor klipt røff på Grini kommer høyt opp.
Her er det nok ingen avgjørelse før siste putt er satt!
Meget trivelig dag på Bærum GK. Stor takk rettes til banemannskaper som hadde lagt forholdene så vel til rette ute på banen. Ved klubbhuset styrte Bente turneringen med en stø og fin hånd – takk for det!

Klassevinnere på Bærum:
kl 1, Erling Anders Lyche, Bærum GK, 72
kl 2, Trygve Eriksen, Hauger GK, 76
kl 3, Finn Robert Quande, Hauger GK, 82
kl 4, Rune Hovland, Grønmo GK, 71 (netto)
kl 5, Arne A Bendigtsen, Soon GK, 68 (netto)
kl 7, Tor Klemetsen, Hof GK, 66 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Vi koster på oss et bilde av Morten, Trygve og Erik som tok seg bryet med å følge redaksjonen rundt på Bær Tour. Foto: NSG

 

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Bærumfor nok en inspirerende dag på Bær Tour.  
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med avslutningen av Bær Tour på Grini i dag og på innspurten av Sissener Classic Tour.