Trivelig og sprudlende torsdag på sjarmerende Hof

Jan M «Baker´n» Carlsen kom nærmest pinnen på hull 15. Foto: NSG

Den er ikke stor, men du må ikke tro det er noen liten oppgave å ta seg rundt Hof golfbane på skapelig vis. Riktignok får man «to forsøk» pr hull i og med det er en 9 hulls bane, men du har ikke mer enn 66 slag til disposisjon. På hull 15 kom «Baker`n» nærmest pinnen og fikk med seg litt ekstra boblevann til bolledeigen.

Og som ellers; noen disponerte slagene godt, som Lars J Hoel (som leverte nok en runde solid under sitt eget par). Andre spilte seg mer eller mindre ufrivillig inn i indisponerte posisjoner.

 

 

Anne Ki Klemetsen bidro til å gjøre dagen til en fargerik opplevelse. Foto: NSG

Uansett er Hof en trivelig, idyllisk og ikke minst hyggelig oase i akkurat passe avstand fra travelheten på E18. Med Anne Ki Klemetsen som vertinne og hennes mann Tor som turneringsleder og alt-mulig-mann, kjenner du allerede fra innsjekk at du er velkommen til en hjertevarm dag. Vaflene var også av ypperste klasse og smakte vidunderlig så vel som belønning som trøst.
Anbefales.

Tor og Erik hadde full kontroll på arrangementet. Foto: NSG

Tre pegger til Askeladd
Redaksjonen vimset tidvis rundt mattene for å lete etter korte penger. Omtenksomt ble vi derfor overrakt gave fra medspiller Harald Søbakksveen: Tre fargerike korte penger.

Klassevinnere på Hof:
kl 2, Espen Olafsen, Drøbak GK, 72
kl 3, Jan M «Baker´n» Carlsen, Drammen GK, 79
kl 4, Lars J Hoel, Losby GK, 62 (netto)
kl 5, Petter Lunde Holtsmark GK, 64 (netto)
kl 7, Tor Klemetsen, Hof GK, 65(netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Hof for trivelig golfdag
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med innspurten på Sissener Classic Tour og ikke minst landsdelsfinaler og kvalifisering til NSG Landsfinale på Vestfold 21. – 22. september.