Stor stas da Victor Hovland delte ut premiene på Losby under avslutningen av Mini Tour Østlandet

Stig Rune Jacobsen, Losby GK (til høyre) vant klasse 1 og ble gratulert av Asle P, juniortreneren i NGF og Victor Hovland. Foto: Lars J Hoel

Noen og en hver ble en smule «Starstrucked» da «selveste» Victor Hovland dukket opp på Losby og ble med på premieutdelingen. Det er ikke hver dag seniorspillere i Norge kommer på nært hold av en «Verdensstjerne» – selv om de spiller på NSG Classic Tour.
Victor Hovland (Oklahoma State University) har allerede skrevet seg inn i golfhistorien ved å bli den yngste nordmann som har sikret seg deltakelse i en PGA-turnering. Trolig sammen med selveste Tiger Woods i Valspar Championship.

 

Nora Ness, Losby GK (til høyre) vant klasse 4 og ble gratulert av Asle P, juniortreneren i NGF og Victor Hovland. Foto: Lars J Hoel

I tillegg til å se Victor, er det veldig hyggelig at stadig flere damer «viser seg frem». At de også «ypper seg» mot gutta i klasse 1 er også et kvalitetstegn. På Losby var Tina Lindvall Selstad og Jannicke Nielsen Bakken bare to og tre slag bak vinneren Stig Rune Jacobsen på 74.
I klasse 4 viste også Nora Ness at hun fortsatt kan «banke» gutta.

 

 

Jan Terje Johansen, Onsøy GK/Riis Bilglass (nr 2 fra venstre) vant klasse 2 og ble gratulert av Asle P, juniortreneren i NGF og Victor Hovland. Foto: Lars J Hoel

Vinnere av brutto og netto sammenlagt (beste to runder av tre) ble:
Brutto:
1 Knut Skabo +2,
2 Geir Leknes +4
3 Stig Rune Jacobsen +4

Netto:
1 Bjørn Richard Lilleseth -7
2 Kjell Anders Rød -4
3 Lasse Delebekk -3.

HIO:
Redaksjonen iler også til med gratulasjoner og begeistrede tilrop for Bjørn Richard Lilleseth som fikk HIO på hull 12 på Asker.

Klassevinnere på Losby:
kl 1, Stig Rune Jacobsen, Losby GK, 74
kl 2, Jan Terje Johansen, Onsøy GK, 81
kl 3, Geir Arild Dalen, Bjørnefjorden GK, 83
kl 4, Nora Helene Ness, Losby GK, 73 (netto)
kl 5, Terje Hansen, Gjøvik & Toten GK, 82 (netto)
kl 7, Bjørn R Lilleseth, Nes GK, 78 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Losby Golfklubb for en minnerik opplevelse

Geir Dalen, Bjørnefjorden GK (til høyre) vant klasse 3 og ble gratulert av Asle P, juniortreneren i NGF og Victor Hovland. Foto: Lars J Hoel

Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med resten av sesongen på Classic Tour. Sjekk terminliste og meld deg på i GolfBox.

OBS, OBS Turneringen på Sandefjord GK 14. august er avlyst på grunn av at banen ikke er i en slik stand at det er forsvarlig å avholde Classic Tour. (Beslutningen er forøvrig initiert av klubbens ledelse.)