Det var nettogutt som berget Norges ære i ESGA SuperSenior og Masters

Så er det hele over og våre brave menn er nå trolig et sted midt mellom kalde forfriskninger og svalende dusjer før de skal på avslutningsseremonien i aften.
Det bla tungt for de eldste i varmen og vårt Masters-lag ble nr 12 til slutt. Bruttolaget kallet seg noe bedre og ble høvelig plassert på en 8., mens det var nettolaget – det såkalte «Kokkos-laget» som var best blant de norske, selv om det ble den sureste plassen av alle, nemlig 4. plass (spør Kristin Størmer Steira).

Uansett har nok gutta kost seg selv om det var så varmt at det nesten gikk på helsa løs.
I kveld er det bare å nyte, minnes, mimre og legge på enda noen meter på såvel driver som lange putter.

Takk for innsatsen og velkommen hjem

Tidligere:
Endelig et livstegn fra glovarme Padova.
Vi tar først med oss lagkaptein Gunnar Skrautvol:
-Dagens høydepunkt var nok da vår Italia-spesialist Geir Spanelli gjorde en lett Eagles fra 90m på Montecchia-banens hull 9, og fulgte opp med 9×4 på de siste hullene. Bare deilige 4’re på hele back 9. Dagens resultater er ikke klare, men alle lagene ligger innen rekkevidde for topp 6 før fredagens singler…

Her finner du en fil med resultater KLIKK HER, dersom det skulle vise seg at nedenstående link til resultatene på ESGAs hjemmeside ikke virker: https://sites.google.com/view/esgacomps2022/results

 

Her fra Per Stenhamar:
-Tore og jeg spilte med 2 hyggelige spanioler i dag, Felipe og Paco, se vedlagte bilde. I går spilte vi med 2 hyggelige tsjekkere. Det er rimelig varmt, men takket være gode råd fra vår eminente kaptein Gunnar om bruk av fuktig trøye under lagdrakten, vått håndkle rundt halsen og salt-tabletter i vannet, så klarer vi oss utmerket. Og spillemessig har vi utfylt hverandre bra i fourball/bestball-rundene i går og i dag. Nå gjenstår singelspillet i morgen.

Tidligere:

Redaksjonene hadde i går aften kontakt med lagkaptein Gunnar Skrautvol som kunne fortelle om en relativt blandet opplevelse under første runden for de norske spillerne. Det hersket imidlertid god stemning i laget og selv om forventningene til dagens første runde i mesterskapet fikk det til å krible litt ekstra, er det rutinerte karer vi har sendt i «krigen» denne gang.

Vi beklager at vår oppsatte link til mesterskapet ikke virker,,,

Vi lover å gi beskjed så snart vi får rapporter og eller bilder…

Og vi ønsker lykke til

 

Tidligere:
Etter to år med avlysning av ESGA mesterskapene var det endelig klart for å reise. Første lag ut drar til Padove, Italia og lettet for en liten halvtime siden.
Spenningen har vært stor i hele uken, med den pågående streiken blant flyteknikerens, som til slutt endte med Lock Out. Men DY 1856 var klarert og en meget lettet ikke spillende lagkaptein, Gunnar Skrautvol, utrykker stor glede på vegne av «gutta» som endelig får reise til utlandet og oppleve «eventyret» – nemlig å spillet for Norge med flagget på brøstet i godt voksen alder.
Det er stas.
I morgen er det innspill, så starter turneringen onsdag med fourball.

Alt om turneringen kan du lese her:
https://www.esgagolf.com/news/2020/3/4/masters-and-supermasters-2020

Vi ønsker masse lykke til og håper på bilder og stemningsrapporter underveis…
(Oppslagsbildet er fra NSGs Arkiv (2017) Skrautvol er nr 2 fa venstre.)

Årets lag:

Super Senior Championship 65+
Nordby  Jan Erik Larvik GK
Enger Arne Oslo GK
Spanli Geir Losby GK
Kristensen Knut Tom Oslo GK
Kristoffersen Brede Bærum GK
Kleiv Rune Drøbak GK
Super Senior Cup 65+
Delebekk Lasse Andreas Skjeberg GK
Langsholt Jon Oscar Skjeberg GK
Rasch Stein Ski GK
Tanne Paul Gordon Oslo
Stenhamer Per Bærum GK
Wold Tore Johnny Losby GK
Masters 75+
Evensen Henning Oslo GK
Hansen Alf Henrik Ski GK
Aulie Knut Oslo GK
Rød Kjell Anders Borre GK

 

 

 

 

 

Copyright