Utrolig at de gikk som det gjorde, men på Hakadal ble håndkle for vått

Med de værutsiktene som var gitt for første dag av NSG Lagmesterskap, er det nærmest utrolig at det kun var Hakadal som måtte bryte spillet og annullere runden.

Redaksjonen er litt usikker på om Bjørn Spieler er klar for oppvasken eller en golfrunde. Foto: Lagkompis

Redaksjonen hadde selv det inspirerende fornøyelsen av å komme seg rundt på «millimeteren» på Asker. Etter ni hull var det tett før vi lurte på om det var jacuzzi unser gresstråene og fra Drammen har vi rapporter om at det er den våteste runden de har spilt på 45 år.

Mange kom seg rundt der de trosset værgudene med de mest oppfinnsomme beskyttelsestiltak,  På bildet ser du Bjørn Spieler fra Ski, som visstnok også hadde splitter nytt regntøy som heller ikke «virket». Andre melder om vannblemmer fra trusestrikken og da blir det kluss med  konsentrasjonen.

 

Hans Nordstaa måtte ta en liten vareopptelling da en skypumpe sende baggen veggimellom: Foto: NSG WetPatrol

Midt i «det glade vanvidd» slo det også til med vinkast som fikk baggene til å gjøre rundkast. Her har Hans Nordstaa vareopptelling  etter en aldri så liten forglemmelse med hensyn til å holde lommene i baggen lukket.

For øvrig gir vi honnør til turneringsledelsen på Hakadal som valgte å la rettferdighet for alle skade fyllest:
Her er e-posten daglig leder Tor Oddvar Torve nylig sendte ut:

-God kveld NSG lagmesterskap spillere og beklager dagens våte runde og triste avslutning med overvann på banen.
Det har vært aktiv kommunikasjon med NSG sentralt og vi er nå sammen kommet frem til at hele dagens runde ikke teller i sammendraget og runden slettes derfor i Golfbox. Turneringsbestemmelsene til lagmesterskapet sier at man må spille 18 hull for å telle.
Så da blir kun runden i morgen tellende og jeg begynner med startlista med hullet du starter på og den kommer snart.
Vi kommer til å starte kl 09:30 og noen doble starter kl 09:40. De 3 beste scorene teller for laget.
I morgen er det ikke starter på teestedet siden det er shotgunstart.
Ekstra lokale regler vil da stå nederst på scorekortet ditt som du hente i Proshop i god tid før du går til hullet ditt.
Starttiden og hullnummer kommer på epost.
Beklager så mye og som et plaster på såret for å «tvinge» dere ut i dag kan du som spilte banen i dag, enten i år eller neste år sende meg en epost så fikser jeg en gratis selskapsrunde til verdi av kr 800,- her i Hakadal en dag solen skinner mer enn den gjorde i dag.

Om det ble mye synging i regnet vites ikke, men det regnet på nivå med Skjebnesymfonien. Foto: TOT

Trøsten for alle på Hakadal og vi andre som slet i dag, er at værmeldingen ser mye bedre ut for i morgen, og at det er svært sjelden at NSG Lagmesterskap avgjøres etter Fourball.
Det er i morgen du skal vise hav du er laget av.

Lykke til