men vi har en idé om en alternativ løsning

ESGA har nå offisielt bekreftet at ESGA senior 55+ som skulle arrangeres i Frankrike og ESGA Super Senior 65+ og ESGA Master 75+ i Italia er kansellert for 2021.

Om EGA individuelt/ lag for damer og herrer kan gjennomføres vet vi ennå ikke. Det individuelle mesterskapet er berammet til juni, men i begynnelsen av mai blir det besluttet om dette skal flyttes til 9-11 september  (etter lagmesterskapet som spilles i begynnelsen av september).  Vi er fortsatt usikre på om ESLGA 65+ og Marisa Sgaravatti, utsatt til 3. – 9. oktober i Tsjekkia, kan gjennomføres.

På landskampprogrammet er damenes kamp mot Portugal (mars) og herrenes kamp mot UK (sept) avlyst. Det er fortsatt håp om å spille mot Nederland (damer, sept), Danmark (herrer sept) og Sverige (damer og herrer sept).

I skrivende stund vet vi ikke når vi kommer i gang med Sissener Classic Tour. NSG styre og Turneringskomité har imidlertid besluttet følgende tilpasning i NSG Turneringsbestemmelser, som gjelder fra det tidspunkt vi kommer i gang:

  • Alle NSG uttaksturneringer som gjennomføres i 2021 legges inn i Oom-listene til representasjon for 2022.
  • Blir EGA og ESLGA/Marisa Sqaravatti gjennomført baseres uttaket på gjeldende TB.
  • I tillegg blir alle NSG uttaksresultater oppnådd i 2021 også tellende for representasjon for 2022.
Inspirert av hvordan Aleksander den store løste den Gordiske knute har vi en like enkel idé. Foto: Telemark Museum

NSG Invitational Challenge
Etter to sesonger med reiserestriksjoner og «representasjonstørke» arrangerer NSG i år en «Erstatningsturnering» for de spillere som ellers ville blitt tatt ut.
Turneringen spilles over to dager på Losby og Miklagard 22. – 23. juli og det blir en «utfordrende» batalje når de beste spillere fra alle OOM-lister for de ulike representasjonsoppdrag møtes til kamp.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om turneringen og praktiske detaljer senere.

Allerede nå anbefaler vi å sjekk det splitter nye hotellet (https://lilycountryclub.no) på Miklagard der mange av spillerne sikkert kommer til å lade opp mellom de to turneringsdagene.