Med nettbasert lojalitetskort holder du og klubbene orden på tilbud og bruk.

NSG Lojalitetskort aktiveres etter at medlemskontingent er betalt.

Fra du har betalt medlemskontingenten vil det ta 2 – 4 dager  ør NSG Lojalitetskort er aktivert. (Dette på grunn av elektronisk håndtering av penger og data og en smule manuel tilrettelegging.)

I mellomtiden kan du lese denne medlemsinformasjonen: KLIKK HER

Last ned bruksanvisning med QR-kode HER
Golfgleden er vanedannende selv om vi alle tidvis går i vannet… Foto: NSG Arkiv

Klubbenes tilbud gjennom NSG Lojalitetskort er en viktig bidragsyter til at halvparten av våre medlemmer spiller betydelig mye mer golf enn de ellers ville ha gjort. Derfor er det meget gledelig at over 8 golfklubber bidrar med å tilby hyggelige priser til NSG-medlemmer.

NSG Lojalitetskort er nettbasert og inneholder informasjon om klubbenes tilbud og registreringsfunksjon for bruk.
Her registrer du enkelt alle spilte runder på alle baner (i henhold til deres tilbud)

OBS: Tilbudene varier så sjekk oversikt på NSG Hjemmeside KLIKK HER

Vis medlemskort
Med nettilgang på mobilen logger du deg inn via denne linken https://lojalitetskort.seniorgolf.no/login med brukernavn: Ditt telefonnummer, og Passord: De fem siste sifrene i ditt medlemsnummer i NSG.
Husker du ikke medlemsnummeret ditt i NSG; logg inn på din hjemmeklubb, velg «Endre klubb» (opp til høyre over navnet ditt), klikk på Norsk Senior Golf.
Da vises NSG utgaven av «din» GolfBox med ditt medlemsnummer i øverste høyre hjørne.
(Prefixet 2003 (som står foran medlemsnummeret), er registreringsnummeret for NSG.)

Medlemskortet ditt, som kommer opp på skjermen, viser du frem i Proshop.

Enklere innlogging med Lojalitetskortet på din «Hjem-skjerm» 
Her er bruksanvisning for hvordan du legger til «Trykknappen» for Lojalitetskortet på din «Hjem-skjerm» på mobiltelefonen.
KLIKK HER

 

Trykk «Lojalitetskort»
Da kommer det opp en liste over alle klubber som er med i NSG Lojalitetskort.
(Klubber med begrensning på antall runder lar seg ikke registrere når deres kvote er full.)
Register runden og vis i Proshop.
Betal og løp ut og kos deg….

Lojalitet handler om utvikling av tillit mellom to eller flere parter.
Er det noe vi trenger for golfspillet i Norge, både for klubber, medlemmer og gjestespillere, så er det nettopp lojalitet.
Først og fremst mot hverandre som spillere og hjemmeklubben vår, men det er også viktig overfor spillet og dets egenart.
Her kommer mangfoldet inn. Som golfspiller blir du kanskje aldri noen gang utlært. Dette spillet slutter aldri å overraske med sine uendelige fysiske og tekniske utfordringer. Når du tror du mestrer kommer den største utfordringen av dem alle: Hodet.
Trening av hodet skjer gjennom å spille flere baner enn de du er vant til. Trening av hodet skjer også ved å spille med flere enn de du vanligvis spiller sammen med. Sist men ikke minst er en viktig trening av hodet å spille på ditt beste når noe står på spill.
Så på en måte handler lojaliteten mest om deg selv og ditt forhold til spillet. Men skal du utvikle deg må du spille mer og bygge opp dine erfaringer.
Da er det en fordel å besøke andre baner og miljøer. Det har nå 87 ulike golfbaner skjønt betydningen av. Derfor gir de deg ulike tilbud på hyggelige priser til bestemte tider, slik at du også kan inkludere dem i din egen lojalitet;
– til spillet.
Definisjon på Lojalitet:
Lojalitet er en personlig egenskap av plikttroskap eller lovlydighet, og som i enkelte sammenhenger kan regnes som en verdsatt egenskap eller dyd. Lojalitet innebærer vennlig innstilling og hjelpsomhet mot den lojaliteten rettes mot. Det kan også medføre et allianseforhold der de som er lojale mot hverandre tar hverandres parti i tilfelle konflikt med andre. 
Sjekk tilbudene og ta en tur med venner og kjente og støtt klubbene som støtter oss.
Klikk «Greenfeeavtaler» for å se hvilke tilbud hver enkelt klubb gir deg i ulike regioner.
OBS: Vi har også noen andre samarbeidspartnere som verdsetter din lojalitet og har noen tilbud som det kan være verdt å ta med seg….
  • Alle
  • Greenfeeavtaler
  • Produkter og tjenester