Målet var å klare kvalet i Slovenia

Her er en kjapp melding fra Jannicke Bakken, som tok en imponerende 5. plass, med tilhørende bilde:

-Veldig fornøyd med innsatsen totalt!! Flott bane, steinharde, crazy pine placements, greener nesten umulig å putte første to dager, bedre idag.  Målet mitt var å kvale.

Og høydepunktet var 5 birdies på rad første dagen.

Så dette gikk langt over forventet!

Mvh
Jannicke

 

Blant herrene var det Tom Arne Tollefsen som ble beste norske med 25. plass.
Redaksjonen må til Kongsvingers og må kjappe seg litt… Mange spillere har fått Vassjuke og kan ikke stille der oppe og da blir det endringer i startlista.

…men resultatene fra EM finner du HER

 

Tidligere:
Som om golf ikke er vanskelig nok i seg selv skaper «utenforliggende» forhold overraskende utslag i spillernes prestasjoner. Tar du en kikk på resultatlistene oppdager du nærmestuforståelige bevegelser både i score og plasseringer.

Tom Arne Tollefsen holder humøret opp tross alt…

Etter en 76-runde torsdag har redaksjonen en mistanke om at Jannicke Bakken er en smule frustrert over 89 fredag. Ingrid Martens falt 20 plasser, mens Tom Arne Tollefsen beveget seg 25 plasser opp og hadde «overskudd» nok til sende oss en aldri så liten stemningsrapport:

-Til tross for lite imponerende resultater for herrene er stemningen i laget meget bra. Vi kan tross alt ikke annet enn å glede oss over et flott sted og en bane i en helt fantastisk stand.

Problemet er bare at banen åpnet i fjor etter å ha blitt re-designet, hvilket betyr at greenene er knallharde. Når man da tar i betraktning at greenene er de mest ondulerte undertegnede noen gang har spilt et mesterskap på (ca 25 internasjonale) blir dette tøft. Legger vi til at EGA tydeligvis har en noe urutinert person som ansvarlig for turneringen og har satt flaggplasseringene på de verste stedene på green, blir dette bare komisk. Når gårsdagens leder (eneste på par) går på 84 slag i dag illustrerer det mitt poeng. Det kan jo også underbygges med at undertegnede slo kun 2 dårlige slag i går og signerte for 82, mens spillet var vesentlig dårligere i dag hvor jeg signerte for 79.

Trolig kan alle blant de 15 beste vinne. Dessverre er det ingen nordmenn der, men en topp 15 plassering er innen rekkevidde – om ballen spretter riktig vei på green. Undertegnede spilte for øvrig med fjorårsvinneren i to dager. Han klarte cutten med et nødskrik. Det sier vel også litt. Vi får satse på litt flaks, litt dyktighet og magi på og rundt green – da kan det fortsatt klatres mye på resultatlista. Dersom de nevnte komponenter uteblir kan det også fort gå motsatt vei.

Hjorth og Weiby misset cutten og de øvrige

-Er´e muuuuulig?
Redaksjonen har den dypeste respekt og forståelse for hvordan golfspillets tidvis «meningsløse»  uforutsigbarhet kan filleriste selv de klokeste og mest balanserte hoder, og få dem til å brøle:
-Er´e muuuuulig?
Trøsten får være at om det en dag svinger den ene veien, så er det fullt mulig at det svinger den andre veien neste dag.
Og i dag blir det formodentlig en annen dans.

Med følgende innledende ord for dagen:

I said, ‘Take it easy, baby
I worked all day and my feet feel just like lead
You got my shirt tails
Flyin’ all over the place
And the sweat poppin’ out of my head’

….tar vi sjansen på å anbefale å KLIKKE HER