Majestetisk bane gjør spillerne til ”Konger”, men tronen er vanskelig å innta.

Kongsvingers

Kongsvingers er kledelig ubeskjedne når de titulerer seg selv som ”Norges beste golfbane”.
Vanligvis blir redaksjonen skeptisk til slik bastant ”selvros”, men for denne banens del er vi tilbøyelig til å la det passere. Denne banen er i en egen klasse på de fleste måter og gir en opplevelse man ”Bare må” unne seg. Redaksjonen har en god følelse av at det var mange som koste seg på Kongsvingers søndag, men enkelte evnet å beholde en noe mer «Majestetisk ro»  som trengs når det tetter seg i toppen.

Helt konge.
Det er en verdighet over denne banen som gjør at man føler seg priviligert. Å vandre på velholdte gressplener mellom majestetiske kjempefuruer på dette ”bunnløse” sand- og grusunderlaget er som et lite eventyr. Og selv om ikke spillet er eventyrlig makter både ”Konger”, ”Dronninger”, ”Prinsesser og en og annen ”Hoffnarr” likevel å beholde roen og gleden i den mektige skogen. Mon tro om det hviler en ”magisk kraft” tuftet på det lett omskrevne ordtaket ”Som man roper i skogen, skal man få kongler i munnen”.
Det er så befriende stille.

Stillheten har forøvrig også senket seg over klubbens hjemmeside. Nyeste sak under ”Siste nytt” er 31. Mai. Skjønt skal man holde en bane i så god stand og stadig ha seniorgolfspillere på besøk, så har man sjelden tid til å sitte å ”slarve” på et tastatur…, bare stryk ”siste”.

Klassevinnere
kl 1, Tom Selmer, Losby GK, 71
kl 2, Erlend Wiik, Drøbak GK, 79
Kl 3, Lasse Delebekk, Skjeberg GK, 84
Kl 4, Erik Økseter, Asker GK, 68 (netto)
kl 5, Ellinor Anderssen, Aurskog Finstadbru GK, 67 (netto)
kl 7, Jan Sigurd Dalbakk, Kongsvingers GK, 72 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til alle vinnere, hurra og takk til Konsvingers for en flott dag.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om sommerens kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.