Taiga Tour rapport og resultater

Viktig med renhold av golfbiler i slike tider. Foto: NSG/Erik Ø

Forsidebildet viser Inger Lise Markhus i dyp konsentrasjon på siste hull – «denne skal i»!

Så var det «vel blåst» for i år. Vår eminente turneringskoordinator Erik Økseter, assistert av av Sissel og Asle P Johansen, har styrt begivenhetene i fire hele dager til ende. Nå håper vi han får seg litt velfortjent ro og ikke minst hvile.
Taiga Tourens siste rapport (23:22) for i år:

Det ble en forrykende avslutning på Taiga Tour på Kongsvingers velstelte bane – det ble registrert hele to HiO’er! Først ute var Arne Buhs fra Grønmo Gk på hull 14 (har noen et bilde av begivenheten?), og senere ble Helge Wangens HiO på hull 17 innrapportert. Gratulerer på det hjerteligste begge to!
Turneringsleder Kristian styrte sin tallrike tropp med myndig hånd, og alt fungerte vel bortimot 110 %! Banen og opplegget rundt turneringen fikk mye velfortjent skryt. Bare så synd at turneringen pga av mange deltakere var oppstykket med to startfelt, slik at det var omtrent ikke en spiller igjen ved klubbhuset, når vi eventuelt kunne ha foretatt en premieutdeling.
Beste brutto sammenlagt  ble ikke overraskende Thor Bøckmann fra Gamle Fredrikstad GK. Han fikk sammenlagt score over banens par på de tre beste rundene på +17.
Videre fulgte:
2. Gudfinnur Kleveland, Nes GK      +22
3. Thor Chr. Nilsen, Kongsberg GK  +28
4. Kai Kalve, Mjøsen GK                   +31
5. Christer Mårtensson , Nes GK      +31
Nettoresultater

Tom Pettersen fra Ski GK vant Beste Netto på  -5
Nr. 2 May Helen Romenstad fra Mjøsen  – 2
Nr.3 Knut Bøhle fra Onsøy  + 2
Øvrige resulter se artikkel om Hole in One til Helge Wangen KLIKK HER