Krevende men trivelig start på firedagers-turneringen på Sorknes

Taiga Tour dro i gang med 120 ivrige spillere på den vakre skogsbanen på Rena torsdag. Vår eminente turneringskoordinator Erik Økseter følger begivenhetene minutt for minutt:

To klassevinner; Morten S og Knut G. Foto: NSG/Erik Økseter

-Etter en hektisk innledning der påmeldingene ble overtegnet, og startlistene har vært bevegelige mål på alle baner helt til det siste (noen er det fortsatt), kom 118 ivrige spillere i gang med Taiga Touren på Sorknes GK under flotte vær- og baneforhold. Tåke og gråvær fra Oslo området slapp heldigvis like syd for Rena, og på golfbanen var det bare fryd og gammen.

Spillemessig bød banen på en god del utfordringer, og bare vinner av klasse 4, Morten Schjelle, maktet å spille under eget par.

Etter 11 spilte hull ante det meg at jeg spilte sammen med to klassevinnere, og ganske riktig slo min antagelse til. Morten vant som nevnt kl 4 og Knut Granberg vant kl 7. 

Fredrik styrte sine tropper med en fin hånd og sørget for et prikkfritt arrangement. Grillede hamburgere smakte fortreffelig.

Henning Sørlie filmer kona. Foto: NSG/Erik Økseter

Henning Sørlie måtte forevige nærspillet til kona Alis på banens siste hull.

Klassevinnere Sorknes:
kl 1, Kai Kalve, Mjøsen GK, 83
kl 2, Roger Bjerkeli, Halden GK, 89
kl 3, Sveinung Moe, Mjøsen GK, 888
kl 4, Morten Schjelle, Losby GK, 70 (netto)
kl 5, Wenche Narvesen, Kongsvingers GK, 72 (netto)
Kl 6, Per Stenhamar, Bærum GK, 77 (netto)
Kl 7, Knut Granberg, Gjøvik & Toten GK, 75 (netto)

Hipp, hurra for vinnere og deltakere, og stor takk til Sorknes for opplevelsen og golfgleden. I dag fortsetter firedagers-turnering på Elverum før «Turistene» forflytter seg til Trysil lørdag og Kongsvingers søndag.
Vi ønsker lykke til.

Alle resultater, sommerens turneringer, minitourer og Sissener Classic Tour KLIKK HER for resultater, oversikt og påmelding.