Forutsetningen for å spille at du leser meldinger du får.

Vi begynner med å gi ros til alle dere som leser e-postmeldinger og vedlegg fra A til Å og sender spørsmål om noe er uklart.

Vi takker også alle dere som sender oss takksigelser, blomster, kaker, smågodt og annet oppmuntrende og forfriskende fordi vi endelig er i gang med Sissener Classic Tour, NSG Lagserie Match og etter hvert også Lagmesterskapet.
Banene for NSG Lagmesterskap er satt opp (se terminlisten) og vi ber om respekt og forståelse for at det hvert år må gjøres geografiske korrigeringer for oppsett av avdelingene i 2. og 3. divisjon.
Fordelingen er klar over helgen og blir da offentliggjort på hjemmesiden.

Akkurat nå er det viktig at du laster ned og leser denne Instruksen for turneringsspill. KLIKK HER Ønsker du større skrift på mobilen KLIKK HER

Om du ikke spiller turneringer oppfordrer redaksjonen deg til å prøve. Snakk med en du kjenner som spiller  turnering av og til eller ofte og bli med på  nye opplevelse og mestringsfølelse.
Litt spennende og tilsynelatende skummelt til å begynne med, men straks du har hilst på de du skal spille sammen med og er i gang lurer du på hvorfor du ikke begynte med dette tidligere.
(Nesten som da du prøvde golf første gang og ble «hekta».)

Ha en alle tiders torsdag, god helg og glad pinse.

Og så var det å laste ned vedlegget da. KLIKK HER