EGA Senior Team Championship ble vunnet av England .

De norske damene, her representert ved Tina, Anneli og Elin har gode muligheter til å «reise kjerringa» i dagens match mot Østerrike.

England tok «The Doble» ved å vinne både dame- og herreklassen i EGA Senior Team Championship.

Her er rapport fra damenes kaptein Tina Lindvall Selstad:

Innfor siste dagen på Matchspill, gav dessverre Schweitz WO på første singelkampen mot meg. Foursome matchen med Anneline & Annelie vann mot Schweitz, Cathrine og Elin Horgen tapte begge sine kamper. Så da gennstod Elin Malde som var 1 up etter 17. Etter storspill av hennes Schwitziske motspiller, par 3 hull oppover og 188 meter, legger Elin seg trygt på green men har en 25 m putt, Schweitz legger seg i bunkeren å slår opp 3 m fra hull å setter den putten. Så står Elin Malde med en 2,5 m putt for deling, og seier for Norge. – setter den midt i og sikrer Norge sin 11 plass og tre plasseringer bedre en i fjor. Vår hjeltinne i denne kampen er uten tvil «Maldiss fra Stavanger»
Neste års målsetting er å spille oss opp i A-Gruppa.
Beste hilsner fra en meget stolt Kaptein for EM LAG NORGE

Herrene spilte seg til en 15. plass totalt etter å ha slått Østerrike. Forørvig var det hyggelig at vi endelig fikk bildet som Tore Sviland har prøvd å sende flere ganger… (smiler)

Tore Sviland, Rune Kristiansen, Tom Arne Tollefsen, Robert MoenAtle Bartha og Øyvind Reinertsen. Foto: Forbispaserende

Tidligere:
Da kan vi gledelig melde at damene tok seieren mot Østerrike trygt i land. Tina, Elin M og Annelie vant sine matcher og dermed var «case closed».

Herrene derimot, slet med velspillende franskmenn og gikk på et forsmedelig tap. Reinertsen og Bartha klarte å dele i fourball og Tom Arne Tollefsen slo sin mann «komfortabelt», men det holdt dessverre ikke for de tre andre.

Idag spiller damene mot Italia.

Herrene skal hamle opp med Tsjekkia.

Tidligere:
Det er bare å innse at det ble tungt for de fleste av våre spillere under EGA-lagmesterskap. Både damene og herrene slet mer enn vanlig, begge lag endte på 13.plass og det ble følgelig ikke avansement til å avslutte turneringen i pulje A (de 8 beste lagene). dermed må de «nullstille» foran de avgjørende matchene i i gruppe B, der beste mulige plassering er en 9. plass.
Herrene skal spille mot Frankrike og damen skal møte Østerrike og redaksjonen oppfordrer alle spillere til å se optimistisk på oppgaven.

Når man ender på 13. plass skal man spille mot laget på 12. plass og slik det ser ut er det da gode muligheter for begge lag til å heve seg etter en tung dag.

Opp med hodet, frem med brystkassa og spill med «innsiden».

Tidligere.
Så er de i gang, våre beste dame- og herrespillere, med EGA Senior Team Championship.
Damene spiller i Bulgaria på BlackSeaRama Golf Resort & Villas
Herrene frister skjebnen på Rungsted Golf Klub, rett nord for København.

Team Norway, damer. Foto: EGA

Det er bare å erkjenne at om vi skal hevde oss i toppen i dette selskapet, må hver enkelt spiller prestere på sitt aller beste.
Blant damene er Tina Lindvall Selstad vår beste spiller på en sterk 8. plass (+3) to slag bak ledende Suzanne Corcoran, Irland (+1). Så må vi ned på +12 for finne Anneli Sætre og Cathrine Schrøder.
Det blir en spennende dag for å se hvordan damene kan komme seg opp i puljene i gruppespillet fra sin foreløpige 13. plass.
Laget består av:

Fornavn Etternavn  Klubb
Anne Line Bakkevig Oslo
Catarina Lindvall Selstad Drøbak
Elin Malde Stavanger
Anneli Kristine Sætre Asker
Cathrine Schrøder Oslo
Elin Horgen Drammen
Team Norway, herrer. Foto: EGA

I herreklassen er det nok en gang «ringreven» Tore Sviland som presterer best under presset det er å spille med de aller beste. Men selv en runde på par holder ikke til mer enn en 12. plass så langt. Nå er det riktignok ikke mer enn to slag opp til ledende Paul Wharton fra England, så det er på ingen måte «kjørt». Også Rune Kristiansen henger med på +3, men de øvrige spillerne må vi håpe evner å heve seg på dagens runde.
Dette er en lagkonkurranse og fra sin foreløpige 16. plass har vår menn en formidabel «jobb» å gjøre på dagens runde.
Håpet og motivasjonen ligger i at det er fullt mulig å avansere og dermed sikre seg en plass i pulje A i det avgjørende gruppespillet.

Spill smart.

Herrelaget:

Fornavn Etternavn  Klubb
Tore Sviland Stavanger
Robert Moen Re
Øyvind Reinertsen Miklagard
Atle Bartha Bjaavann
Tom Arne Tollefsen Nøtterøy
Rune Kristiansen Miklagard

Resultater kan du følge på disse linkene:

Damer

Herrer

Gå også inn på golfsiden.noder mannen som har deltatt flest ganger i dette mesterskapet gir sin nyttige kommentarer