Takk for sesongen og innsatsen i 2018 og velkommen til 2019.

Med kåringen av ”Årets Seniorgolfspiller” i alle klasser under NSG Landsfinale på Drøbak GK er Classic Tour 2018 vel i havn.
Nå er det på tide å tenke fremover…

Et enstemmig styre i NSG takker for flott innsats gjennom sesongen 2018. Samlet rundt styreleder Grethe Kristensen Nysveen jubler Asle P Johansen, Elin Horgen, Jon Ragnar Krogstad, Geir Rune Djuve, Ola Bøe, Anne Ki Klemetsen, (vara), Lasse Delebekk (vara) og Brita Kleven Thorsvik (vara). Foto: NSG

Hjertelig takk til alle våre ivrige og entusiastiske klubbkontakter.
Stor og inderlig takk også til klubbenes administrasjon, banemannskap, servicefunksjoner og turneringsledelse for verdifulle bidrag til å opprettholde og utvikle Classic Tour.
Uten deres engasjerte innsats for «Golfgleden» gjennom å være et viktig bindeledd mellom klubb, spillere og NSG; – ingen Classic Tour.

Egentlig burde vi servert kake, men her er i det minste en skje full av «kjærlighet» som takk for en «het» sommer… KLIKK HER

Uten klubber, ingen Classic Tour
Takket være det gode og gjensidige samarbeidet med klubbene er NSG stolte av å kunne tilby sine drøyt 2.700 medlemmer et aktivitets- og turneringstilbud, som det ikke finnes maken til i noe annet land i hele Europa.
1.200 seniorer har deltatt på en eller flere av de 136 turneringene fordelt på 73 baner. De har spilt godt over 9.000 turneringsrunder på Classic Tour; mange med ambisjoner om å kvalifisere seg til de 127 representasjonsoppgavene i inn- og utland.
I tillegg kommer NSG Lagserie Match som engasjerer 131 lag fra klubber i hele landet.

Sammen for lojalitet til golfspillet
Vi vil gjerne uttrykke takknemlighet fra alle våre medlemmer til alle klubbene som er med i NSG Lojalitetskort. I tillegg til å være en medlemsfordel og en inntektsmulighet for klubben i stille perioder, er kanskje den aller viktigste effekten av ordningen at den bidrar til å skape lojalitet til golfspillet.
Seniorer som jevnlig spiller for hyggens skyld er hverdagsfundamentetfor «Golfgleden». Gjennom hyggelige hverdagstilbudbidrar vi til at de spiller oftere, trener litt mer og fortsetter som verdifulle medlemmer i klubbene sine lenger.

Din «salgsinnsats» bidrar til flere, gladere og bedre seniorer på banen.
I all salgsvirksomhet er det kundens privilegium å velge å kjøpe en vare, produkt eller tjeneste i forhold til opplevd verdi. Akkurat det samme gjelder for dine starttider.
Kanskje er din bane så fullbooket at den største verdien er å få en starttid? Eller er det dager eller tider på dagen da du skulle ønske det var flere spillere på banen? Da er det opp til deg å vurdere verdien av å ha spillere på banen eller ikke.
En starttid på en golfbane er «ferskvare» med brutalt begrenset holdbarhetstid.
(Til sammenlikning har dagligvarebransjen oppdaget at å tilby varer til redusert pris bidrar i betydelig større grad til bærekraft og lønnsomheten enn å la dem gå ut på dato.)
I klubbens tilbud gjennom NSG Lojalitetskort er det du som bestemmer tidsperioder og tilbud (pris inkl. kaffe og vaffel, tre runder for prisen av to, osv.) som aktive virkemidler i din markedsføring; gjerne på «din egen side» på vår hjemmeside.

Nytt elektronisk Lojalitets-/medlemskort.
Fra 2019 får NSGs medlemmer medlemskortet på mobiltelefonen (App). Dermed sikrer vi at kun betalende medlemmer kan benytte våre tilbud. Alle klubbene som er med i NSG Lojalitetskort ligger i Appen og medlemmene kan registrere antall runder man har adgang til å gå på hver bane. Dermed får vi datagrunnlag for bruk og kan f.eks. se hvilke baner som er mest besøkt. Appen skal også inneholde NSGs øvrige fordeler og gi nye muligheter for medlemsinformasjon.

Gi oss beskjedom endring i klubbens betingelser for bruk av NSG Lojalitetskort
Hører vi ikke noe fra deg tar vi det som et positivt signal om at din klubb fortsatt er med på denne verdifulle ordningen, som gjør at våre medlemmer besøker deres bane oftere.

Send inn NSG Premiesjekker og meld din interesse for Classic Tour 2019 nå.
NSG premiesjekker er like verdifulle som penger for seniorer. Vi takker alle klubber og proshoper som ser nytten av å akseptere NSG Premiesjekker som betaling. Klubbene oppfordres herved om å sende inn sjekkene nå slik at vi kan kreditere deres konto innen regnskapsåret 2018.
Klubber som ønsker NSG turneringer i sesongen 2019 bes høfligst sende sine ønsker for sesongen 2019 senest innen 30. november. (Svarskjema er sendt NSG klubbkontaker og klubbenes administrasjon).

På vegne av alle oss i NSG: Tusen takk for en hyggelig sesong og ha riktig god høst enten du møter den på «hjemmebane» eller følger trekkfuglene sydover.