Moro å oppleve så raske og jevne greener.

Redaksjonen var «over seg» av begeistring for greenene på Skjeberg tidligere i uken, men biter bittert i seg «alt» etter å ha blitt «filleristet» på Asker torsdag.
Tidvis følte vi oss som «Bambi på isen» på Asker i går ; så glatt var det på greenene, der enkelte av hullene var satt så «giftig» at frykten for hoggorm forduftet i heten.
Her må det ha skjedd et lite «mirakel», for dette var virkelig i «respatex»-sjiktet. Daglig leder Matthias Gullberg forteller at den nye greenkeeperen har betydd mye i satsingen på å gjøre banen i topp stand.
-Dere hadde 9 på «stimpen» i dag, men vi kan speede opp ytterligere.
Den som imidlertid snart må roe ned er NSGs uoppslitelige turneringskoordinator Asle P Johansen, som i tillegg til alle sine gjøremål i NSG også har gjort en kraft innsats på banen med alt fra drenering til å bygge om hull 4. (Bildet)

Morten Mirakel.

Den som mestret forholdene best på Asker var en annen «Mirakelmann». Morten Meian, Kjekstad GK, har tidvis et golfspill som lukter «svidd». Det er sterkt å gå Asker på par uansett, men å gjøre det på en «kokende» dag med brennhete greener står det respekt av.

 

Klassevinnere på Asker:
kl 1, Morten Meian, Kjekstad GK, 70
kl 2, Liang Zhang, Drammen GK, 75
kl 3, Maie Dale, Losby GK, 82
kl 4, Erik Økseter, Asker GK, 67 (netto)
kl 5, Knut Andresen, Østmarka GK, 75 (netto)
kl 7, Arve Krugerud, Asker GK, 66 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Asker Golfklubb for solid arrangement, flott bane, enda raskere greener og forrykende sommervær.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med resten av sesongen.