NSG Indian Summer Tour startet på best tenkelige måte

Lenge trodde Tove, Kåre, Thorleif og Espen at de hadde «finga i penga», men så kom the Grand Old Man

Etter en lang dags ferd mot Lagos i Portugal er vi endelig fremme og har lagt den første dagen bak oss. I nydelig vær formelig dirret det i de 34 deltakerne da de ga seg i kast med den utsøkte Palmaresbanen. Etter ulike brøl fra omkringliggende hull skjønte red. at her var det lutter golfglede på gang. Men så er også Texas scramble en meget trivelig turneringsform på en åpningsdag.

Det skulle vise seg at birdiene haglet i de fleste lag. Red. hadde fornøyelsen av å smyge inn en HiO på et skøyeraktig par 3 hull på ca 140 meter, deretter listet vi inn den ene pippippen etter den ande og levde lenge i troen på at vi hadde «finga i penga», men da sannhetens øyeblikk opprant under premieutdelingen viste det seg av det var et lag, anført av turens desidert eldste spiller, som hadde tatt med seg et fuglebur rundt banen.

9 birdies og resten par er vanskelig å slå, og det er bare å gratulere Kjell Øvrebø – Anny Elisabeth Spydslaug  – Steinar Danielsen og Per Olav Fjeld med seieren etter et forrykende fugleshow. Selv Hitchcock ville kvitret av beundring.

Vi gleder oss til fortsettelsen…