Mens enkelte valgte å ”stå av” fant andre det for godt å stå på.

Kanskje var det lite oppløftende værmelding som tok ”motet” fra et knippe spillere. Det var i alle fall enkelte som fant noe tørrere å bedrive dagen med enn å teste paraplyer og regndress.
Her er Erik Økseters rapport fra ”fjellet”:
-Det var en litt skremmende værmelding som indikerte relativt mye regn forut for dagens turnering oppunder Skeikampen.  Men heldigvis slo ikke nedbørsprognosene til, og det ble  bare lett regn de første par timene og nesten vindstille gjennom hele runden.
Synd at en drøy håndfull spillere meldte avbud i løpet av siste kveld og morgen.
Noen tåkedotter laget trolsk stemning «oppe på fjellet», og retning til flagget ble angitt ved høye rop ved noen anledninger.
Bortsett fra et kanonresultat i klasse 5 (-10 netto), slet de fleste noe med greenene samt at kom man ut i roughen (les buskaset/multemyrene), så var det stort sett tapt ball. Det var derfor kun Dagfinn Andersen Østerbø fra Kongsberg GK, som man trygt kan si hadde dagen, som var eneste spiller med resultat under eget hcp.
Fortsatt ikke klare favoritter til å vinne beste brutto og beste netto sammenlagt.
Avgjørelsen faller på Mjøsen GK på søndag ettermiddag.

Klassevinnere
kl 2, Sverre Istad, Mjøsen GK, 84
Kl 3, Pål Gjersem, Mjøsen GK, 83
Kl 4, Guttorm Bakke Nes GK, 73 (netto)
kl 5, Dagfinn Andersen Østerbø, Kongsberg GK, 59 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til alle vinnere, hurra for alle og takk til Skei for hederlig innsats.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om Senior Tour på Tyrifjord 11. juli, Romerriksslaget, Taigatur og ”Knallers i Hallingdal og Vallers”. 
Det er bare å melde deg på i GolfBox.