Kjøpe julegaver før kvart over tolv Julaften

Nei vi hauser ikke opp julen i utide, men vi vet at den tiden vi nå går inn i er så travel og går så fort at før en stakkar får sukk for seg begynner Sølvguttene å synge julen inn.
Da kan det være veldig beroligende å vite at du i det minste har noen gaver på plass.
Gavene til deg selv.

Har du en noe «Slattersbefengt» sviktende «Nissefot» og sliter med å finne julegleden, selv under et helt skjærereir med misteltein, anbefaler vi en knallrød NSG-genser i merinoull. Mer jul blir det ikke, om du da ikke krydrer din kattemyke golfkropp med en kortermet rød golfskjorte.
NSG produktene er den perfekte julegave til deg selv, alle som har alt, de som har skapet fullt av klær de ikke kan ha på seg og en som mangler det meste…

Er du mest opptatt av «hvit jul» har vi også et begrenset utvalg hvite golfskjorter, .

Diskret logo i samme farge som genseren gjør medlemskapet akkurat passe «hemmelig».

Skulle din jul for evig og alltid være knyttet til «Vi går ombord» med Erik Bye med «Anna Lovinda» som stemningsskapende bølgehulkeskvulp fra de syv hav, har vi også feiende flotte gensere i marineblått. (Salgsavdelingen har lagt merke til at det er flere enn Johansen som trenger ny genser…)

Nytt av året er broderi i samme farge som plagget. Vi har en smal serie «Ton-i-ton» plagg for deg som fortsatt bearbeider erkjennelsen om at du er senior ved fylle 50.
Med en noe mindre prangende logo kan du la stoltheten langsomt berike deg i glede over at du nå er også du er en del av den gjengen som koser seg aller aller mest med golf,

Gensere uansett farge og størrelse kr 650,-
Skjorter uansett farge og størrelse kr 350,-

Du sender e-post til espen@seniorgolf.no eller ringer.
Vi sørger for at Posten bringer.
Porto kr 75,- tilkommer.

Ikke glem julenek og/eller meisekuler.
Småfuglene skal også ha det litt godt i julen…