Utsikten er Sørlandets nyeste Kurs, Konferanse og Eventhotell, Listers Kjøkken, Norges vakreste GolfPark, moderne KunstSenter og utendørs Amfi.

UtsiktenVelkommen med NSG Lojalitetskort til Utsikten Golfklubb på Skaren i vakre Kvinesdal.

Starttider: Alle hverdager før kl 1400. (Tilbudet gjelder ikke i vår travleste feriemåned juli.)
Booking: Golfbox eller tlf: 911 20 184
Antall runder: 3 runder til halv greenfee for NSG-medlemmer.
Legitimasjon og bevis på betalt årsavgift må forevises før start.
Sjekk klubbens hjemmeside: www.utsiktengolf.no.

Utsikten fra Utsikten er uendelig. Som tanken. Og utsikten gir oss alle som jobber her hver dag inspirasjon og nysgjerrighet til hele tiden å søke lenger ut, bakenfor og enda lenger enn det selv fantasien kan forestille seg, og mange var det som i det forrige århundre valgte å dra i himmelretningen vest i havet. og mange var det og som kom tilbake, med vidsyn, erfaringer og litt hjemlengsel. Slik skal det være oppe på Utsikten. Suget etter å søke til nye himmelstrøk, eller nye idèer og nye muligheter. Og ta med seg hjem erfaring og lyst til å dele. dele med, dele ut og dele til. Og slik er det fremdeles.

Vår visjon er «Beste Utsikt og Innsikt»

Våre verdier er: Tett på, positiv og ærlig

Alt vi gjør på Utsikten hver eneste dag er å komme sammen, dele inntrykk, gjøre fremskritt, arbeide, sove, spise, le, leke og arbeide igjen. Slik er det på Utsikten. For det nye Hotellet, for det mangfoldige Kunstsenteret og for den vakreste Golfparken i landet. Slik er det med maten og slik er det med menneskene.