NSG fornyer seg

Sissel Johansen (Adm Sek.) byggelederen og maler Pål, tar en velfortjent skål for ferdig lagt gulv.

Etter en rekke år i den tidligere proshoppen på Asker GK var det på tide å røske opp det meste med rota og renovere hele «Kommandosentralen for NSG».

Med byggeleder og entreprenør «Altmuligmannen» Asle P i front og undertegnede som «Hjælpemann på bil» begynner vi å ane kontorene av et moderne kontor.

Vegger og tak er malt, mesanin er satt opp med tilhørende trapp. Nytt gulv er lagt med høy faglig presisjon, kjøkkenkroken er utvidet og i løpet av dagen er sikkert også kjøkkenet (som vi fant nedi veien her) også på plass. Er vi heldige får vi også innlagt vann. I alle fall kaldt, og utslagsvask. Jippi.

Redaksjonen retter også en stor takk til vår utmerkede gulvleverandør ISSAS.
Anbefales for alle som har et gulv de ønsker å gjøre vakkert eller slitesterkt…

Da gjenstår kun en smule interiør, hvor nytt møtebord og stoler vil gjøre livet lysere og lettere. Over og under bordet.

Før vi fjerner alt støvet vil jeg gjerne bøye meg i det –  i nesegrus takk og beundring for tidligere nevnte byggeleder. Hva den mann kan og fixer er imponerende.

Velkommen innom forresten i løpet av våren i fall du trenger noen nye NSG-klær eller bare vil titte. Men ring på forhånd er du snill.
Kontoret er ikke blitt noe større og kan fort bli fullt.