Ulf K med «årets runde», Geir S med tre på rad og eagle til Petter L

En naturopplevelse av de sjeldne er jo å spille denne banen, men det er nærmest «naturstridig» å kjøre tre seire på rad, som Geir Spanli gjorde.
«Giro de Spanelli» ruller videre, men nå er også Ulf Kristiansen oppe i klasse 1 på Classic Tour, og vi gleder oss til fortsettelsen. Med referanse til et av banebildene på hjemmesiden til Tyrifjord er vi fristes til å spørre: -Når sprekker ballongen?

NSGs iherdige turneringskoordinator Erik Økseter fortsetter også sitt stabile spill i de høyere luftlag og har sendt oss følgende rapport fra oven:
-Nydelige spilleforhold og flotte greener – noen av fairwayene hade fortsatt tydelige spor etter Kong Vinters herjinger.
Ulf Kristiansen spilte årets runde på 75 brutto og hele -6 netto! Stiller i kl 1 i neste turnering. Gratulerer!
Ellers hadde jeg gleden av å se et innspill fra Petter Lunde i kl 5 der ballen skled pent og rolig i hullet fra ca 80 meters innspill og 3. slag på hull 4 som er par 5 hullet ned bakken mot sjøen. Eagle!

Erik ber redaksjonen vurdere om vi skal nevne vil at det ble en relativt innbringende dag for NSG, «Statskassen» eller «Rett i lomma» da kun 1/4  av premiesjekkene hadde mottagere til stede under premieutdelingen. Det bør være kjent at det under shotgunstart er klare regler for premiering, men det kan jo hende at det var Tyrifjord egenreklame «Tyrifjord gir deg lyden av stillhet» som slo til.
Eller som Økseter skriver:
-Det var nok svenskenes kamp mot – hvem var det nå igjen – som trakk mer enn noen skarve premiesjekker på noen hundrelapper.
Redaksjonens umiddelbare tanke er å be styret vurdere om vi skal opprette et «trøstefond» – i Sveits.

Klassevinnere på Tyrifjord:
kl 1, Geir Spanli, Losby GK, 77
kl 2, Ulf Kristiansen, Asker GK, 75
kl 3, Preben Hauge, Kongsberg GK, 87
kl 4, Erik Økseter, Asker GK, 73 (netto)
kl 5, Petter Lunde, Holtsmark GK, 72 (netto)
kl 7, Maurice David Parker, Bærum GK, 74 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Tyrifjord Golfklubb ved Derek Crawford og hans medhjelpere for en forrykende dag i fenomenalt sommervær.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med resten av sesongen.

Sjekk terminlisten/GolfBox og se hvor du kan finne nye «lekekamerater» gjennom NSGs turneringsprogram utover sommeren.
Torsdag starter Mjøsvikua, mandag 9. er det Oslo GK, tirsdag Drammen før Romeriksslaget braker løs torsdag i neste uke….