Senior Tour på tre baner lørdag

Med nesten fulle startfelt på Onsøy og Skjeberg og hele 37 deltakere på Bjørnefjorden er det fristende å kalle Seniorgolf for en solid breddeaktivitet, selv om kampen om toppen av uttakslistene for deltakelse på Europamesterskapene nå begynner å klemme seg til.
Følgelig var det en noe reservert og spent stemning før utslag på Skjeberg lørdag. Tonen var hyggelig, men smilene kanskje en smule strammere før enn etter runden…
img_9110Vi registrerte en del bulder fra skogkantene fra dagens vinner i klasse 1 underveis, men han mestret å holde både seg selv og spillet sammen.

Fra Bjørnefjorden er det gledelig å registrere at Morten Løtveit fortsatt er i slag, samtidig som vi berømmer innsatesn til vinnerne i nettoklassene. Solid.
Mange overrasket nok både seg selv og andre i begge retninger denne lørdagen, men sola holdt seg stabilt på blå bakgrunn og smilte fra øre til øre hele dagen lang. (I alle fall på Østlandet, men det er som kjent der den står opp. I vest går den som oftest ned og aftenssol er heller ikke å forakte.)
For en herlig dag.

Klassevinnere Skjeberg:
kl 1, Tom Selmer, Losby GK, 71
kl 2, Hans Petter Andersen, Hauger GK, 82

Klassevinnere Onsøy:
kl 3, Dagfinn Tandberg, Huseby & Hankø GK, 85
kl 4, Terje Bakken, Grønmo GK, 71 (netto)
kl 5, Per Olaf Kolstad, Vestfold GK, 81 (netto)

Klassevinnere Bjørnefjorden:
kl 1, Morten Løtveit, Fana GK, 73
kl 2, Jon Klyve, Fana GK, 78
kl 3, Leif M Berge, Bjørnefjorden GK, 78
kl 4, John H Lepsøy,  Bjørnefjorden GK, 68 (netto)
kl 5, Kristoffer Fjell, Sotra GK, 67 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Stor takk til Bjørnefjorden, Onsøy og Skjeberg for fremragende arrangement.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.